Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ekmek fırınına yapmış olduğum tabela çalışması

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya kardeşim nimetle bu kadar oynanmazki şaka bitarafa güzel çalışma arkadaşların söylediklerinin hepsine katılıyorum :)

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
Başka bir konuda Güzel sanatlar fakültesi ve eğitim fakültelerinin grafik anasanat dallarında fotoğraf önemli bir ders olarak verilmektedir.

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Size katıldığım noktayı bu mesajda sizden yaptığım alıntıda ayıklayarak gösterdim. Bu durumda GSF ve grafik anasanat dalı kökenli grafikerlerin sektördeki oranını dikkate aldığımızda sıkıntı ortaya çıkmakta.

Neyse, dendiği gibi konu başka tarafa kaydı. Kusuruma bakmayın.

Saygılar.

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
dostum oyle bır calısma yapmıssınkı tam fırına atılıp yakılmalık. 10/4

basarılarınızın devamını dılerım

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com

Dostum eleştirirken üslubumuza lütfen dikkat edelim, kusura bakma ama biraz ağır kaçmış eleştirin. Burada çalışmalarını yayınlayan arkadaşların çoğu işe yeni başlamış ve bu işte öğrenme ve kendini geliştirme sürecinde olan adaylardır. Öğrenme sürecini ağır eleştirilerle baltalamayalım lütfen. Çalışmalarında başarılar dilerim ve umarım uyarımı dikkate alırsınız.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟

böyle eleştiri yaptığınıza göre çok iyisiniz... sizinde çalışmalarınızı görmek isteriz

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmadaki uyumunda tam manada kendini göstermiş diyemeyiz. soldaki ekmek resimleri biraz zayıf kalmış mesela üst çalışmadaki ekmekler çöpten toplanan ekmeklere benziyo(özür diliyorum). ama aşağıdaki fırın ve ekmek resimi fena değil.genel olarak bişey demek düşerse bana o da sağdaki koyduğun resim yazının görünürlük açısını zayıflatmış. ona fluluk vermen, yazının okunmasını yani bi tabelada aranan şartları; büyük olasılığı sağlamış olursun. tabiki diğer arkadaşların dediği gibi soldaki ekmek resmini yenilemen daha iyi bir resim bulman doğru olur bencede. iyi çalışmalar.

grafiker19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar dediklerinizin hepsini dikkate alarak çalışacam bundan sonra yorumlar için teşekkür ediyorum

sahin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz alelacele olmakla beraber buna benzer bir zeminde olabilir,

fikir jimlastiği

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
"19" bende tabela reklam sektöründeyim iki şey dicem o font yokmu o font ben hiç sevmiyom bide buğday başağı kullan diyorum

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
sağ taraftaki başak değil samana benziyor.Grafiker dediğin tasarımında kullanacağı fotoğrafın nasıl olacağını bilmeli ve fotoğraf çekebilmeli.Bunun için lise veya üniversitelerde grafik fotoğraf bölumu var.Ama ne kadar iyi eğitim verdikleri tartısılır...

lokmanreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel düşünmüşsün kardeş ama ancak mavi zemin rengi uymamış biraz mesela
yeşil renk daha çok uygun olur bence
ekmek ile tam uyum sağlıyor

KardeŞ Senİn Bu Tasarimi Alip ÜstÜnde Ufak Bİr Oynama Yapauim Kusura Bakma

exfounder

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet guzel olmus bunun nedenide acemi olmam olabilir.

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com
1.sayfadaki tabelada bende buğday ve fab. yazısına takıldım yoksa görsel olarak güzel. eline sağlık

ferhatcan

🌱Yeni Üye🌱
slm abi tasarımın manyak valla bayıldım sahsen.aynısını yapmaya calısacagım :p umarım bende senin gibi basarılı olurum

ozy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yukarda bi arkadaşımız https://www.stockxpert.com bu siteden bahsetmişti girdim bende ama resimlerin üzerinde site reklamları var. Nası alabilirim. Gelen müşterilerimiz resim getirmeden iş istio bende zorlanıyorum kaynak bulmakta yardımcı olursanız sevinirim.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yukarda bi arkadaşımız https://www.stockxpert.com bu siteden bahsetmişti girdim bende ama resimlerin üzerinde site reklamları var. Nası alabilirim. Gelen müşterilerimiz resim getirmeden iş istio bende zorlanıyorum kaynak bulmakta yardımcı olursanız sevinirim.

Arayıpta bulamadığınız fotoğraflar olduğu zaman www.grafikerler.net te grafi depo kategorisinde fotoğraf bölümüne konu açarak hızlı bir şekilde aradığınız fotoğrafları bulabilirsiniz...

ozy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gökhan yardımcı olduğun için sana çok teşekkür ederim.

böcek

🌱Yeni Üye🌱
herşey abartılmış ne kadar renk varsa kullanmışsın boyamışta boyamışsın fırıncıyı tatmin eder ama

Bekkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence ilki güzel. Elline sağlık