Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"daha" yalnız bakar mısın ha ilerde olmassa elliycen yani merve şaka bir yana sen hiç kurcalama yarın bir teknik servisi ara gelsinler ve olayı halletsinler. yoksa bu gidişle kendine daha büyük masraflar açacaksın
- aynı olayı müşterimin makinesinde yaşadım ekran kartını kurdum sonra tekrar kurdum sonra ise renker bozuldu ekran büyüdü. aynı şekilde tekrar açıp tekrar kurdum sorun çözüldü. - programı yada pencereyi kapattığında ise ses gelmedi kasa içinde bulunan spikerdan ses geliyordur. - msn ve media playerı neden kullanamadığını ayrıntılı şekilde anlatırsan yardımcı olmak isterim
bilgisayarım C'nin üstünde sağ klik özellikler araçlar dosya sistemini otomatik düzelt onay bozuk bölümleri tarayıp düzelt onay başlat.. 20 dakika sürebilir makinanın performansına göre...
- ses kartı driverini kurman lazım onboard dır genelde anakart cdsini kurarsan ses problemin ortadan kalkacaktır. - msn ise chkdsk yi çalıştırıyor diyor dedin neden öyle birşey verdi bilmiyorum. ama çalıştırmak istersen başlat / çalıştır / cmd yazalım açılan msdos ekranına chkdsk yazdıgında hdd deki problemleri düzeltiyor diye hatırlıyorum tam bilen varmı