Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eksen Tercüme (Kartvizit Çalışması)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logotype çalışması bana ait değildir :)
eksentercme.jpg

.......................................................................
ölümü bilen; hiç gelirmi Rabbini bilmezlikten!!!

Benzer konular

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence çok basit olmuş. Birde kolay bulunacak bir yerde ise krokiyi kaldır. Bence kroki devri bitti. Krokiyi kaldırarak oraya daha farklı bişiler dene. Mesela logoyu büyütüp koy ;)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çok basit olmuş. Birde kolay bulunacak bir yerde ise krokiyi kaldır. Bence kroki devri bitti. Krokiyi kaldırarak oraya daha farklı bişiler dene. Mesela logoyu büyütüp koy ;)

Yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat kroki durumunu ben özellikle olsun ille ki koyalım demedim. Müşterinin isteğine bağlı olarak oldu bu çalışma. Mecburen boyle oldu yani. Benim daha önceki paylaşmış olduğum çalışmalarımı incelerseniz eminim ki göreceksiniz. Ve basit olan tarafı ne onuda anlamadım ama şunu bilin ki kartvizit çalışması sade olur. Ve bu çalışmada sadece kenarda bayraklar var o kadar. Hatta onu bile müşteri istediği için koydum. Bilmem anlatabildim mi saygıdeğer arkadaşım :).

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Benim basitlikten kastım logoda ya da fontlarda bi iticilik var. Bayraklar birbirine karışmış biraz az bi boşluk verilebilirdi.

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam benim tercüme bürosu deyince aklıma gelen ilk tasarım arka planda flu bi şekilde karışık harfler ön tarafta belirgin bi parlaklıkta şahsın ismi soyismi adresi vs. gelmişti. Bi değerlendir istersen.

Son düzenleme:

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kusura bakma dostum yazdım ama örnek koyamadım yanına. Benim aklıma gelen tasarım bu şekildeydi.
kartvztdeneme.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]