Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ektekini nasıl yapabilirim fikri olan ?

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar ekte görünen resmi photoshopta nasıl yapabilirim kısaca fikir verebilecek olan var mı ? Şimdiden teşekkürler
xf61.jpg
[/url][/IMG]

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
neden vektörel bir programda denemiyorsun? daha rahat yapabilir ve istersen photoshop uzantılı dosya yapabilirsin.

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden vektörel bir programda denemiyorsun? daha rahat yapabilir ve istersen photoshop uzantılı dosya yapabilirsin.

Vektörel bir program olarak Illustrator var ama onu kullanmayı pek bilmiyorum. benim sorunum tab buıtonlarının dışa dönük yuvarlak köşelerini yapamamak diğer kısımlarını yaptım.

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Vektörel bir program olarak Illustrator var ama onu kullanmayı pek bilmiyorum. benim sorunum tab buıtonlarının dışa dönük yuvarlak köşelerini yapamamak diğer kısımlarını yaptım.

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunu object menüsündeki uniform butonundaki boşluğa değer vererek şekil verebilirsin.

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu object menüsündeki uniform butonundaki boşluğa değer vererek şekil verebilirsin.

İlgin için teşekkür ederim ama inan dediğini anlamadım :) Object Menüsündeki Iniform Butonundaki Boşluk... Bende öyle birşey yok sanırım :)

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅

illustratorda bahsediyorsun sanırım object menusunu buldum Transformun içinde ki bütün seçenekleri denedim değerler verdim ama istediğime ulaşamadım. Benim istediğim Mesela sol en üstteki haberler butonun sağ kulakçığının dışa yuvarlanan köşesini yapabilmek. birini öğrenebilsem diğerlerini ben yaparım :)