Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

el çizimi ilk deneme :) Plus

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar ilk denemem çizim yapmak çok zevkli eksilerimi söylerseniz bu konu üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :) teşekkürler:)

ayrıca bir kaç stand çizmeye çalışmıstım kafamdan defterimi bulursam onlarıda eklerim :)

gerçek fotograf
atksorubitmishal.jpg

benim çizim :)
izim.jpg

Benzer konular

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerinize sağlık. güzel bir çalışma. benim görebildiğim bazı yanlışlar var. onları söyleyeyim size. çiziminiz biraz sola yatık olmuş. öndeki artı biraz sağ tarafa bakmalı. tavanın görünen kısmı fazla olmuş. tavanın arka kısmı biraz daha aşağıda olmalı. sol kısmın alt tarafı çok dışarı çıkmış. eğri olmuş üst kısma oranla. resmin bütününün kenar hatları daha keskin ve düz olmalı. resmin sağ tarafı ile sol tarafınının görünen kısımları aynı oranda olmuş halbuki sağ taraf daha az görünmeli idi. ön taraftaki artının sol kanadının arka kısmı biazr daha aşağıya yatık olmalı idi. canan kızmazsın umarım.hatalırını görüp sonraki çalışmalarının başarılı olması için yazıyorum bunları. başarılar dilerim size.:rofl:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
ellerinize sağlık. güzel bir çalışma. benim görebildiğim bazı yanlışlar var. onları söyleyeyim size. çiziminiz biraz sola yatık olmuş. öndeki artı biraz sağ tarafa bakmalı. tavanın görünen kısmı fazla olmuş. tavanın arka kısmı biraz daha aşağıda olmalı. sol kısmın alt tarafı çok dışarı çıkmış. eğri olmuş üst kısma oranla. resmin bütününün kenar hatları daha keskin ve düz olmalı. resmin sağ tarafı ile sol tarafınının görünen kısımları aynı oranda olmuş halbuki sağ taraf daha az görünmeli idi. ön taraftaki artının sol kanadının arka kısmı biazr daha aşağıya yatık olmalı idi. canan kızmazsın umarım.hatalırını görüp sonraki çalışmalarının başarılı olması için yazıyorum bunları. başarılar dilerim size.:rofl:

teşekkür ederim süper bir yorum neden kızayım senin dediklerini dikkate alıp tekrar çizeceğim :) yorumun için çok teşekkürler () :smile:

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
el çizimi yada karakalem ben bu işi çok severim vede ustayımdır.Hatalar çok fazla eğer benimle iletişime geçersen sana yardımcı olabilirim.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
el çizimi yada karakalem ben bu işi çok severim vede ustayımdır.Hatalar çok fazla eğer benimle iletişime geçersen sana yardımcı olabilirim.

Hazır böyle bir yeteneğiniz varken neden tüm forumla paylaşmayasınız... Tek bir arkadaşa yardımcı olmak yerine bu işe gönül vermiş tüm arkadaşlarımız faydalanmış olur paylaşımlarınızdan...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Hazır böyle bir yeteneğiniz varken neden tüm forumla paylaşmayasınız... Tek bir arkadaşa yardımcı olmak yerine bu işe gönül vermiş tüm arkadaşlarımız faydalanmış olur paylaşımlarınızdan...

tabiki bende bunu düşünüyordum sizlerle paylaşmak çok hoşuma gider.Bende isterimki bendeki bu bilgilerin arkadaşlarımın işine yarasın.Çalışmalarımın resimlerini çekip yükleyeceğim.Teşekkür ederim.

sedef akyol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
. .perspektifte sorunlar var. .zaten seçtiğiniz fotoğraf sadece perspektif üzerine yoğun. .bir kaç çizimle aynısını yaparsınız bence :eek:)