Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

el ilanı broşür hazırlamak istiyorum.

bluege5

🌱Yeni Üye🌱
El ilanı ve buroşür hazırlamak istiyorum. Grafik bilgim sıfır. Nereden başlamam gerekir. Kursunamı gidecem yoksa bir proğram vasıtasıylamı. Tüm vaktimi ayıramam bi markette calışıyorum. Ama sabahla ögle 2 ye kadar boşum . Yardımcı olursanız sevinirim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Grafik bilginiz sıfır.Nasıl hazırlıyacağınızı bilmiyorsunuz.
Tüm bunlara rağmen el ilanı ve broşür hazırlamak istiyorum diyorsunuz.
Siz bir soru sordunuz.
Ben de size sormak istiyorum sakıncası yoksa.
Sizce tasarım bu kadar basit bir iş mi?
Program kullanmakla bu iş bitiyor mu sanıyorsunuz?

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Grafik bilginiz sıfır.Nasıl hazırlıyacağınızı bilmiyorsunuz.
Tüm bunlara rağmen el ilanı ve broşür hazırlamak istiyorum diyorsunuz.
Siz bir soru sordunuz.
Ben de size sormak istiyorum sakıncası yoksa.
Sizce tasarım bu kadar basit bir iş mi?
Program kullanmakla bu iş bitiyor mu sanıyorsunuz?

Eğitimsiz bir çok kişinin elinde hırpalansa da, günümüzün herkesin gözünün üzerinde olduğu ve yapabileceğini düşündüğü bir meslektir. Pazarlama sektörünün en önemli öğesi olarak ortaya çıkan reklamın mutfağında aşçı olarak çalışmaktır grafikerlik. Hayal edersiniz, tasarlarsınız, şekillendirirsiniz ve sunarsınız. İnsanların birçoğunun düşündüğünün aksine bizler bilgisayar başına oturunca programlarımız kendiliğinden bir şeyler katmaz tasarlayacağımız şeylere. Hani bizim komşunun oğlu da bilgisayar biliyor ya da bizim oğlan güzel resim yapıyor o yapar mantığıyla yola çıkanların düşündüğü gibi olmuyor tasarlamak. Bir logo iki harfi yan yana getirivereyim diyerek yapılmıyor ama bu toplum nedense hala bizi komşularının çocuklarıyla karıştırıyor.:)