Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

eleman aranıyor!!!acil

mitocan

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba arkadaşlar;

olayı şöyle kısaca özetleyeyim size;

kafamda yapmayı düşündüğüm iş ile ilgili bir veb sitesi hazırladım fakat bilgilerim bazı noktalarda yetersiz kaldı..siteyi page maker la yaptı,oradan dreamweaver da düzenleyerek son şekline getirdim.

sorun şu ki sitenin kullanımı gereği olarak üyelerin bir hesabı olacak,havale yolu ile sitedeki hesaplarına para yatıracaklar ve yaptıkları bir işlem karşılığında hesaplarındaki paradan işlemin cinsine göre 1t yada 2 tl veya 3 tl düşecek.kontör gibi aynı..bu sistemi kuramadım,birde bazı ilanların altında ilanın bitmesine kalan süre için geri sayım yapacak count down scripti yapabilecek bir arkadaş arıyorum...

eğer isterseniz kendinizde siteyi tasarlayıp demosunu gönderebilirsiniz değerlendirmeye alırız.illaki benim yaptığım olacak demiyorum...

sunucu domain site güvenliği vs konulrda da duruma hakim bi arkadaş tercih nedenidir...

buraya yazmak baya zaman alacağa benziyor arkadaşlar o yüzden iletişim için

mitokondri2@hotmail.com adresini eklerseniz bütün detayları görüşürüz

ilginizz için teşekkür ederim şimdiden

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular: