Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

elemanlar için fırsat

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bu nasıl bir işyeridir.

Hareketli bir iş yeri olsa gerek ilk önce Kırşehirdi sonra Kayseri ve ankara ayaklımıdır bu işyeri canı sıkıldıkça şehir şehir dolaşıyormudur nedir?

Vizyon sahibi ve yaratıcı biri arıyorsunuz iyide siz ne kadar vizyon sahibisiniz bunu açıklarsanız burada vizyonu geniş arkadaşlar bulmanız mümkün olacaktır. Yoksa La-mümkün:)

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu nasıl bir işyeridir.

Hareketli bir iş yeri olsa gerek ilk önce Kırşehirdi sonra Kayseri ve ankara ayaklımıdır bu işyeri canı sıkıldıkça şehir şehir dolaşıyormudur nedir?

Vizyon sahibi ve yaratıcı biri arıyorsunuz iyide siz ne kadar vizyon sahibisiniz bunu açıklarsanız burada vizyonu geniş arkadaşlar bulmanız mümkün olacaktır. Yoksa La-mümkün:)

Aynen katılıyoum size ben de :)

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
ilan güncel ise yaşım 19 fakat reklamcılık sektöründe deneyimim yok...
Yeni ufuklara açılmak istiyorum zaten, yaşadığım küçük ilçe beni kısıtlıyor :)
Photoshop biliyorum, coreli de kısa bir zaman içerisinde öğrenebileceğimi inanıyorum...
İlgilenirsiniz: istisnalarkaideyibozmaz@windowslive.com ulaşabilirsiniz...

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Bu nasıl bir işyeridir.

Amacınız yardımcı olmaksa böyle yardımcı olunmaz, amacınız sabote etmekse bu sitede yapılmaz. Sorgulamak hakkınız fakat uygun bir üslupla soracaklarınızı sorarsanız yardımcı olabiliriz.

İyi çalışmalar...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Amacınız yardımcı olmaksa böyle yardımcı olunmaz, amacınız sabote etmekse bu sitede yapılmaz. Sorgulamak hakkınız fakat uygun bir üslupla soracaklarınızı sorarsanız yardımcı olabiliriz.

İyi çalışmalar...

Uslubumda bir yanlış göremiyorum bu sitede iş ilanı veriyorsanız iyi veya kötü yorumlarada açık olacaksınız demektir.

Sizi tanımıyorum ve ne niyetle sizi ve ilanınızı sabota edeceğim de böyle bir ithamda bulunuyorsunuz onuda anlamış değilim.

Yalnız burda işveren ve iş başvurusu yapan arkadaşlarıda savunma taraftarıyımki sizin gibi bir iş teklifi yapan görmediğim için yorum yapmış bulunmaktayım.

Bir firma olarak ilanınızı Şehir, Şehir değiştirmektesiniz bu normal bir davranışmı sizce?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Uygunsuz mesajlar silinmiştir! Lütfen kurallara riayet ediniz!

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

İyi çalışmalar...

Arkadas gayet güzel bı uslupla soledı ve bence az bıle soledı nası ıscı aramak bu anlamıyorum kı sızın gıbıler yuzunden meslegımden soguyorum duzgun bı ısverene denk gelemıcekmıyız tek bıldıgınız var o da cok calıstırıp az yem vermek bız de essegız dımı ıt gıbı calıstırın adam yazmıs normalde 09-18.00 bu su demek ıs yerı normal deılki kesın bı saat soleyemıo 18.00 den sonra dio o 18 den sonra da mesaı saatıne gırmez girse bıle bı sey farketmez zorunlu mesaı dıe bır calıstırma tarzı olmaz olamaz haftada bı cıkolota alırlar ya da sıgara tmm dır mesaı paran ee tabı bı de ev verıolar yatmanız ıcın o ev de ıs yerıne yakındır her an bı sey oldugunda gece bıle olsa ararlar senı evden alırlar ulan adam da ozel hayat bırakmıosunuz bırakın ınsanlar ınsan gıbı calıssın sızın yuzunuzden memur olmak ıstıorum ozel sektor den o kadar bıktım tabı ıs sızın oldugu ıcın calısmak sıze koymaz cunku para sıze akıo calısmak bızede koymaz ama ıs saatlerı bellı olunca ve mesaı saatlerınden sonra kafamız rahat olunca ha cagırıcaklar ha cagırdılar dıee bı omur gecmez sıze yapılması gereken uslup bu acaba ıscılerınıze nası bı uslupla yaklasıosunuz yasadıgı yerı bırakıp oraya gelen kısı kendını caresız hıssedıp sıze boyun egıp uyum saglamaya calısıcak sızde ezıceksınız dımı neden ıs yerının oldugu yerde ıscı aramıosunuz her normal ınsan gıbı.....BU SEKTORE SENDIKA SART HAKLARIMIZA TECAVUZ EDILMESI HALA INSANLARI YOLA GETIRMEDI VE BUNDAN ISTIFADE ETMEK ISTEYENLERDE BU SEKTORE ATILIYOR ISCISIYLE,IS VERENIYLE ISI BILMEYEN BILIYORUM DIYE CIKARSA CAKALLARIN SOFRASINDA MEZE OLURUZ....

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gökhan abi ben yusuf kırşehir mucur bizim burdaki elamanlarla freelance olarak internet üzerinden gönderebilirsen iş alırız hafta sonları filan görüşebiliriz.