Ben izleyemedim ama; bugün gazetede hadise nin çok hasta olduğunu, bu yüzden beklenen performansı sergileyemediğini okudum
Ama herşeye rağmen; Sertab ' dan sonraki en iyi performansımız bu bence.
Hem yarışma yarışmalıktan çıktı katılmak saçma artık ama; bir sonraki yarışma kazanan ülkede yapıldığı için iyi reklam ve turist getirmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca bir kaç yıl evvel; Türkiyenin kazanması halinde; boğaza bir yüzer sahne kurulacağını ve gösterinin orada yapılacağını duyurmuşlardı.Umarım kazanırız ve bu olur; çünkü hayal ediyorum; boğazdan yapılacak canlı yayını tüm dünyanın izlemesi muhteşem olur.Zaten dikkat ederseniz; İstanbul tanıtımlarında en önemli unsurumuz boğazımız yeteri kadar tanıtılmıyor; gelen turistler sarayları gezip gidiyorlar; doğru düzgün boğz turu bile yapılmıyor yani çok güzel bir tanıtım ve görsel zenginliği hepimizi tatmin edecek güzel dakikalar olur.
Hadise' den birincilik bekliyoruz
Ayrıca neden her avrupa standartında yeteneklere güzelliklere sahip bir insan bizden çıktığında onu illa birinin taklidi olarak görüyoruz.Ben buna anlam veremiyorum açıkçası, ne yani bizim türk hatunları seksi, güzel ve iyi dansediyor olamaz mı?Bu illa taklit mi olmalı mı?Yani bu Hande Yener' e çakma Madonna denmesine benziyor.Halbuki uzaktan yakından alakası yok; sadece avrupa standardında müzik yapıyor; giyiniyor v.b. gibi...
Bence karalama kampanyası güdmek yerine; destek olmalıyız
Ama işte bizde değişiklik öyle kolay kabul edilmiyor.
Tıpkı bir tük kızı olan Hadise' nin şort giymesini karşı çıkıldığı gibi...
Bilmem anlatabildin mi?
Ama keşke buna karşı olan arkadaşlar; 90 ' lı yıllarda TV lerimizde yayınlanan klipleri dönüp bir izleme olanağı bulsalar.Ondan çok daha şuhh bulabileceğiniz kıyafet yada tavırlar ne kadar normaldi!!!
Bu değişimi (gerilemeyi) anlamak mümkün değil....
Başarılar diliyorum