Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elemelerden Birinci Çıktık | Hadise Düm Tek Tek

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Adam akıllı heavy metal grubumuz olsa da dinlesek :) Pentagram hariç.

Grammy'e giremeyiz biz. İbrahim Tatlıses'den i'm a turkishman in paris'i çalarlar. (Bkz: Sting / I'm an englishman in newyork)

Artık o 80'lerdeki güzel melodiler, müziklere yansıtılan saf duygular kalmadı. Sözlerden notalara kadar incelikten ve yaratıcılıktan uzak parçalar yapıyoruz.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben izleyemedim ama; bugün gazetede hadise nin çok hasta olduğunu, bu yüzden beklenen performansı sergileyemediğini okudum :(
Ama herşeye rağmen; Sertab ' dan sonraki en iyi performansımız bu bence.
Hem yarışma yarışmalıktan çıktı katılmak saçma artık ama; bir sonraki yarışma kazanan ülkede yapıldığı için iyi reklam ve turist getirmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca bir kaç yıl evvel; Türkiyenin kazanması halinde; boğaza bir yüzer sahne kurulacağını ve gösterinin orada yapılacağını duyurmuşlardı.Umarım kazanırız ve bu olur; çünkü hayal ediyorum; boğazdan yapılacak canlı yayını tüm dünyanın izlemesi muhteşem olur.Zaten dikkat ederseniz; İstanbul tanıtımlarında en önemli unsurumuz boğazımız yeteri kadar tanıtılmıyor; gelen turistler sarayları gezip gidiyorlar; doğru düzgün boğz turu bile yapılmıyor yani çok güzel bir tanıtım ve görsel zenginliği hepimizi tatmin edecek güzel dakikalar olur.
Hadise' den birincilik bekliyoruz
Ayrıca neden her avrupa standartında yeteneklere güzelliklere sahip bir insan bizden çıktığında onu illa birinin taklidi olarak görüyoruz.Ben buna anlam veremiyorum açıkçası, ne yani bizim türk hatunları seksi, güzel ve iyi dansediyor olamaz mı?Bu illa taklit mi olmalı mı?Yani bu Hande Yener' e çakma Madonna denmesine benziyor.Halbuki uzaktan yakından alakası yok; sadece avrupa standardında müzik yapıyor; giyiniyor v.b. gibi...
Bence karalama kampanyası güdmek yerine; destek olmalıyız
Ama işte bizde değişiklik öyle kolay kabul edilmiyor.
Tıpkı bir tük kızı olan Hadise' nin şort giymesini karşı çıkıldığı gibi...
Bilmem anlatabildin mi?
Ama keşke buna karşı olan arkadaşlar; 90 ' lı yıllarda TV lerimizde yayınlanan klipleri dönüp bir izleme olanağı bulsalar.Ondan çok daha şuhh bulabileceğiniz kıyafet yada tavırlar ne kadar normaldi!!!
Bu değişimi (gerilemeyi) anlamak mümkün değil....
Başarılar diliyorum

Son düzenleme:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Dün gece tam bir fiyasko idi nerde o yılbaşında kotla badisi ile çıkan güzel sesli kız ...

O kız gitmiş yerine başka biri gelmiş..

Dans ederken tıkanmasın diye vokaller konulmuş..ondan çok onların sesini dinledim ben ..

Aşırı baskı ve stres altında formunada dikkat edememiş...

Ve şarkıyı ınanılmaz keskın söyledi

yani yılbaşındaki şarkı tanıtımı gibi değildi hiç bir şey

Pek şansı olmasada başarılar....

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Dün gece tam bir fiyasko idi nerde o yılbaşında kotla badisi ile çıkan güzel sesli kız ...

O kız gitmiş yerine başka biri gelmiş..

Dans ederken tıkanmasın diye vokaller konulmuş..ondan çok onların sesini dinledim ben ..

Aşırı baskı ve stres altında formunada dikkat edememiş...

Ve şarkıyı ınanılmaz keskın söyledi

yani yılbaşındaki şarkı tanıtımı gibi değildi hiç bir şey

Pek şansı olmasada başarılar....

Anlıyorum dün akşamki performansının kötü olmasındaki sebeb hastalığıydı ,tam bir performans göstermediği kessin,ama eleştirmek için bence erken o haliyle seçilecek 10 ülke arasında ilk sırayı aldı buda bir başarıdır:)