Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eleştirel bir afis bilardo

rasimisen

🌱Yeni Üye🌱
dürt olcak sayı sayılmıycak :D sonra sıra türkiyeye gececek ;)

grafix33

🌱Yeni Üye🌱
çalışmak güzel

güzel olmuş kardeşim sen gsf öğrencisisin galiba...:)) eline ve yüreyine sağlık...

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
elde sorun var sanırım arkadaşım ufak olmuş işaret parmagı kalın kolun üst tarafı okadar kalın durmaması gerek sanki bana göre ama fikir güzel emegine ellerine saglık
Evet El..Belkide renklerden küçük görünüyo..

Operadevil69

Kreatif direktör
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.instagram.com
fikir olarak seni kutluyorum ama gözden kaçırdığımız noktalar var amerika değil israil ve yandaşlarını da unutmamak lazım neyse siyaset yapmayalım.
teknik sorunlara gelince zeminde ki degrade bence çok anlamsız gerekmiyor yani düz koy yeşil işi çözerdi.
gölgelerde ki eylemsizlik gözüme çarptı bence dikkat etmelisin.
top ve ıstaka hizası biraz sorunlu (gerekli görüşü diğer arkadaşlar yapmışlar)
Afiş çalışması demiyelim de karikatür olarak fikri güzel. Afiş biraz daha etkili ve fikri açık olan işler içine girer.
başarılar.

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merakımdan soruyorum eğer yanıtı var isede özür diliyorum neden Amerika ?

toosun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merakımdan soruyorum eğer yanıtı var isede özür diliyorum neden Amerika ?

Neden Amerika ; çünkü diğer ülkelere istediklerini şu veya bu şekilde yaptırabilen bir ülke olduğu için, bunun yanında başka bir arkadaşımızın da dediği gibi bu ülke İsrail de olabilirdi Filistine yaptıkları ortada ve hiç bir ülke dur demiyor ne yazıkki...

Yorumlarınız için teşekkürler...

toosun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir olarak seni kutluyorum ama gözden kaçırdığımız noktalar var amerika değil israil ve yandaşlarını da unutmamak lazım neyse siyaset yapmayalım.
teknik sorunlara gelince zeminde ki degrade bence çok anlamsız gerekmiyor yani düz koy yeşil işi çözerdi.
gölgelerde ki eylemsizlik gözüme çarptı bence dikkat etmelisin.
top ve ıstaka hizası biraz sorunlu (gerekli görüşü diğer arkadaşlar yapmışlar)
Afiş çalışması demiyelim de karikatür olarak fikri güzel. Afiş biraz daha etkili ve fikri açık olan işler içine girer.
başarılar.

Zemindeki yeşil degrade konusunda katılıyorum onu düzelttim, top ve ıstaka hususunda daha öncedende belirttiğim gibi bu pozisyonu aynen fotoğraflayıp sonra elime Amerikan bayrağı topa da dünya giydirmesini yaptım fotoğrafı koyacaktım fakat bi türlü bulamadım. Bu çalışmayı karikatür olarak değerlendirmiyorum fikir karikatüre çok yatkın fakat bu tarzda afiş örnekleri var... Bu afişin etkisizi olduğuna ve fikrinin açık olmadığını düşünmüyorum...

ahmee4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmee4.com
ben o elin bağlı olduğu vücudun sahibini tanıyorum :D

biraz siyasi olasada güzel olmş afiş :)
bide hizalama sorunu demişsinizde bilardoda topa her zaman tam ortasından vurulmaz ;) farklı yönlere gitmesi için alt - üst köşelerede vurulur :)
eğer rastgele yapılmadıysa sorun yok :)

toosun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben o elin bağlı olduğu vücudun sahibini tanıyorum :D

biraz siyasi olasada güzel olmş afiş :)
bide hizalama sorunu demişsinizde bilardoda topa her zaman tam ortasından vurulmaz ;) farklı yönlere gitmesi için alt - üst köşelerede vurulur :)
eğer rastgele yapılmadıysa sorun yok :)

evet yaa öle şeylerde var dimi bilardoda topun sağından solundan vurmak falan hehe...

infaz20

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.denizlisporluyuz.com
Bu şekilde duygu ve hislerimizi sanatla icra etmek çok hoş eline sağlık, ben çalışmanı eleştirmiyecem ama bi fikir öne sürcem..Amerikan bayrağının olduğu yere İsrail bayrağı sopayı da Amerikayı simgeleyen birşey yapsaydın daha manidar olurdu diye düşünüyorum...(malumunuz Amerikayı yönlendiren de İsrail'dir)

çok doğru söylemişsin...katılıyorum

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
fikir çok güzel ama işaret parmağı diğerlerine göre çok iri durmuş :)iyi çalışmalar

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Amerikalıların kolu kılsız mı oluyor:)

Şaka bir yana düşünce çok güzel biraz daha uygulamada uğraşırsan çok farklı bir çalışma çıkacak eminim

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir olay anca bu kadar guzel anlatilir..
Hatalar var tabii ama fikir, yaraticilik bence harika.

Hatalar duzeltilir ama yaraticilik ya vardir ya yoktur...