Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

elifcik arkadaşımıza katkı

xaykan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu da benim elifcik arkadaşımızdan esinlenerek yaptığım bir çalışma ;)
sizlerinde fikrini alayım ;)

efesix5.jpg

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
haddim olmayarak font fazla kalın ,efes logosunun okadar büyük olmasına gerek yok bence şişe ve bardak yeterince efes olduklarını söylüyolar zaten,sayfadaki beyaz leke kendi basına gayet estetik bir leke ama biraya gitmemiş sanki tabi bunlar nacizane benim fikrim :) emeğine saglık genede teşekkürler paylaşımın için kolay gelsin...

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
animasyon harika ama tasarım kötü yazılarında aynı animasyonda olması cok harika olurdu

xaykan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haddim olmayarak font fazla kalın ,efes logosunun okadar büyük olmasına gerek yok bence şişe ve bardak yeterince efes olduklarını söylüyolar zaten,sayfadaki beyaz leke kendi basına gayet estetik bir leke ama biraya gitmemiş sanki tabi bunlar nacizane benim fikrim :) emeğine saglık genede teşekkürler paylaşımın için kolay gelsin...

teşekkürler ;)

animasyon harika ama tasarım kötü yazılarında aynı animasyonda olması cok harika olurdu

:)) öyle bişi yapsaydım buna da ilk afişime dediğin gibi BAYRAM YERİ GİBİ OLMUŞ derdin :)). Yorum yazan ellerin dert görmesin yinede saol ;)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
gerçekten kışkırtan kısmı harik ama süt yada ayranı çağrıştııyo :D sonrasında ie yazı fontu çok basık ve kaın onun dışında hkkaten etkleyici bi fikir

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sütten yada benzeri beyaz bir sıvıdan yapılmış kadın erkek ilişkisini anlatan görüntü biraya yabancı kaçmış. (tabi o ilişkinin resmedilmesi sana ait değil demi :anlamadim:? Bana ait de kurbanın olayım!) fontlar yeniden düzenlenmeli.Ama fikir züpper!

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
banada alt bölümü görmeden önce rakıyı çağrıştırdı kadın ve erkek renkte oynama yapabilirsin ama fikir güzel emeğine sağlık.

xaykan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten kışkırtan kısmı harik ama süt yada ayranı çağrıştııyo :D sonrasında ie yazı fontu çok basık ve kaın onun dışında hkkaten etkleyici bi fikir

süt yada ayran :)) hiç böyle bişi aklıma gelmedi :)) süt yada ayran reklamı yapsaydım, afedersiniz ama (inek) resmi falan kullanırdım :)) Aklıma geleni yapamıyorum ps da yeni olduğum için. fakat fontlarda çok kötü olduğumu biliyorum :S zamana bırakacaz artık onları da ;)

bu arada haddim değil ama avatardaki sizmisiniz? eğer sizseniz 21 den fazla gösteriyorsunuz 30-35 gibi. o resminize acil ps gerekiyo :))

neyse yorum için teşekkürler. hy karşıtı arkadaşım :)) iyi formlar...

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarımlarımamı katkıda bulunuyosun yoksa yaşımamı anlamadım neyse ama 87 liyim ki yaşım 35 olmuş olsaydıda söylemekten çekinmezdim emin ol

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
süt yada ayran :)) hiç böyle bişi aklıma gelmedi :)) süt yada ayran reklamı yapsaydım, afedersiniz ama (inek) resmi falan kullanırdım :)) Aklıma geleni yapamıyorum ps da yeni olduğum için. fakat fontlarda çok kötü olduğumu biliyorum :S zamana bırakacaz artık onları da ;)

bu arada haddim değil ama avatardaki sizmisiniz? eğer sizseniz 21 den fazla gösteriyorsunuz 30-35 gibi. o resminize acil ps gerekiyo :))

neyse yorum için teşekkürler. hy karşıtı arkadaşım :)) iyi formlar...

ihihih wayy be 30-35 ha yok 21 benim orjinal yaşım ruh yaşım filan diil :D resimdeki de benim orjinalim neyssee senin fotoğrafımla ve yaşımla ilgili yorumuna ve ayrıca hande hakkındaki düşüncelerinden ötürüde şunu sölicem yok arkadaşım sen hatundan anlamıyon :D:D tasarıma gelince senin kullandığın benim süt yada ayrana benzettiğim kısmı sitenin dünya tasarımları kısmında var bak bakalım o resmi nerde kullanmışlar :D fontlarıda dediğin gibi zamanla çözeceksin... başarılar hade :)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
tasarımlarımamı katkıda bulunuyosun yoksa yaşımamı anlamadım neyse ama 87 liyim ki yaşım 35 olmuş olsaydıda söylemekten çekinmezdim emin ol

bana sölemiş kıs onu sana diil hatları karıştırdın :D:D hem kısma xaykana hande hastası o seni beni beenmes hande 40 yaşına geldi toprak olcak kadın artık haberi yok :D:D

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana sölemiş kıs onu sana diil hatları karıştırdın :D:D hem kısma xaykana hande hastası o seni beni beenmes hande 40 yaşına geldi toprak olcak kadın artık haberi yok :D:D

ahahaha burada hatlar karıstı brek brek... zaten bu kadınların yası her yerde sorun olmuştur .... :}}

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
harikasın ya bencede ama şimdikiler herelde yaşlılardan hoşlanıyo handede yakında ajda gibi alnı ensesine gelir gerdire gerdire

xaykan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x ayakan ayzıyom bu mesajı valla bak bişe demedim elifcik dio :D:D:D:D koptum yavv

hande 34 yaşında :)) şuda bi gerçek, majestic ten genç gösterdiği kesin :))

neyse sen onu boşver, bak senin için bişeyler yapmaya çalıştım yorum yokmu ? :))

Mic_Beatz

🌱Yeni Üye🌱
Evet düşünce çok güzel, zaten grafikerlerin hayal gücü çok kuvvetli oluyo genelde
Ama aynı sözleri uygulama için söyleyemicem, üzgünüm
devamını bekleriz...