Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

elifcik arkadaşımıza katkı

xaykan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet düşünce çok güzel, zaten grafikerlerin hayal gücü çok kuvvetli oluyo genelde
Ama aynı sözleri uygulama için söyleyemicem, üzgünüm
devamını bekleriz...

arkadaşım sende bi çalışmanı bizimle paylaşmak istemezmisin ? ;)
sennde hayal gücünü görelim ;)

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
elifcik´isimli üyeden Alıntı
tasarımlarımamı katkıda bulunuyosun yoksa yaşımamı anlamadım neyse ama 87 liyim ki yaşım 35 olmuş olsaydıda söylemekten çekinmezdim emin ol
teşekkürler desteğin için düşünmen bile yeterliydi çok sağl tasarım için ellerine sağlık eksikleri var ama olsun yenisin bende yeni olduğum için yorum yapamıyorum çünkü benimde çok hatam var:D

xaykan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler desteğin için düşünmen bile yeterliydi çok sağlam tasarım için ellerine sağlık eksikleri var ama olsun yenisin bende yeni olduğum için yorum yapamıyorum çünkü benimde çok hatam var:D

Aslında grafikerlikte ekip çalışması yapıldığın da çok güzel işlerin ortaya çıkacağından eminim. Tek kişinin fikri ayrı, 3-4 kişinin fikir birleşimi ayrı diye düşünüyorum. bu yolda sana başarılar ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

xaykan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bak boydan foto koyarım handeyle kıyaslayamassın bile :cool1:

tamam arkadaşım uzatmayalım , handeden daha genç gösteriyosun, hada güzelsin, daha kariyerlisin ok :peace1: kapatalım bu konuyu yoksa bu başlıkta kilitlenecek :))

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şimdi hoca gerçekten majezik dostun dediği gibi ben de süt reklamı sandım.. ama bir baktım ki altta efes şişesi... bir de yazı fontu afişi o hale getirmiş ki sanırsın kasabaya film gelmiş de sinemacının oğlu tasarımı yaparken font bilgisi olmadığı için sallamış fontu... süt gibi olanı bira yapıp, fontu da rütuşlarsan belki bişeye benzeyecek..

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazı kötüüüüü