Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elifsel Afiş Nasıl Olmuş?

Elifsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar. Aşağıda gözüken afişim bir iş değil ödevdir. :) Değerli yorumlarınıza sunulur. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
elinize sağlık...enstrumanlar nota çizgilerini takip edebilirler tıpkı notalar gibi... jazz ya da caz yazmanız daha doğru olurdu...kırmızı zemin keskin gelirse çok daha iyi olur... logolar ve yazılar dekupeli ya da vektörel olmalı, zeminleri bozuyor... kırmızı üzerine siyah yazılar ve logolar boğulmuş...ve ilk çalışmalar bunlar doğru yoldasınız, cesaretli olun.

Elifsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim değerli yorumlarınıza. Ancak logolar konusunda zeminde ve renklerde herhangi bir değişiklik yapılmadan yayınlanmasını şartnameye koymuşlar. Bu aslında bir yarışma ama bize hocamız bu esaslara dayalı olarak Afiş yapmamızı rica etti. Diğer dediklerinizde haklısınız sadeliği hep bozasım geliyor nedense :) Yorumlarınız değerli teşekkür ediyorum.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle sponsorları renkli zemine yerleştirmek bazı sorunlarıda peşinde getirir.
Dolayısıyla bordo zemini beyaz yapmanı öneririm..
Turuncu zeminin geçişleri sıkıntılı, bu kısma gradient uygulaman doğru tercih olur..
3 enstrüman yerine sadece saksafonu kullanman da amacına ulaşmanı sağlayabilir..
Üst köşede ters çevirip yerleştirdiğin ingilizce ayrıntıları farklı düzenlemeni öneririm zira anlaşılmıyor..

Afiş ne kadar sade olursa amacına okadar rahat ulaşır..
Gerisini efoja söylemiş zaten.. Eline sağlık ;)

Son düzenleme:

Elifsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler. İnanın şu logolarla ilgili hiçbir değişiklik yapamıyorum. Siteden indirildiği kendi belirledikleri şekilde ve o siyah logonun özellikle sol üst köşede yer almasını belirtmişler. Logoları ben hazırlamadım yani :) Diğer dediklerini uygulayacağım. Beyaz zemin üzerinde daha anlaşılır olur sponsorlar. Arka fon zeminde Kuler'den Jazz renkleri seçeneğinden seçerek direk uyguladım. Gradient uygulaması daha önceki seçilmiş afişlerde uygulanmamış ama :/ Başka bir çalışmamı düzenleyip tekrar paylaşırım. Teşekkürler :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler. İnanın şu logolarla ilgili hiçbir değişiklik yapamıyorum. Siteden indirildiği kendi belirledikleri şekilde ve o siyah logonun özellikle sol üst köşede yer almasını belirtmişler. Logoları ben hazırlamadım yani :) Diğer dediklerini uygulayacağım. Beyaz zemin üzerinde daha anlaşılır olur sponsorlar. Arka fon zeminde Kuler'den Jazz renkleri seçeneğinden seçerek direk uyguladım. Gradient uygulaması daha önceki seçilmiş afişlerde uygulanmamış ama :/ Başka bir çalışmamı düzenleyip tekrar paylaşırım. Teşekkürler :)

Sponsorlar bize gıcıklıklığına yapıyor bunu emin ol ;) Beyaz zeminde sorun olmaz rahat olabilirsin..

Geçişler sıkıntılı duruyor o sebeple gradient dedim, sen dilediğin gibi tasarım yapabilirsin ;)

Hazırla bakalım :) Kolay gelsin..

Elifsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öyle mi bende boğmasın yoğun olmasın sade olsun diye sildim :)) sizi mutlu etsin diye ekledim farzedin efoja hanım ödevimi daha teslim etmedim :)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk yaptığınız buna göre daha şık olmuştu sanki :) Alt zemindeki saymazsak son çalışmanız olmamış. Düzenleyen yerin ismini gene üste alın şerit halinde jazz yazısnıda görmek istiyoruz ;) altta yada kenarda nasıl uygunsa, ayrıca müzik aleti bi kaç tane olsun gene... eline sağlık

Elifsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim bende ilk çalışma üzerinde düzenleyip gönderdim fikirlerinizi uyguladım yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum :)

mudes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afisten baska herseye benziyor..,

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzrl çalışma tebrik ederim

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk tasarım bence daha güzeldi
önerilerim
ilk için arkadaşın yorumuna katılıyorum. kırmızı üzerinde siyah yazıyı değiştirisen daha iyi olur
soldaki izmir yazısını biraz daha aşağıya al afişin çok tepesinde kalmış.
cazz deyinde nedense aklıma sadece saksafon geliyor. oradaki keman ve davul mu onu kaldır. sadece saksafon olsun. ikinci afişte saksafonu çok büyük yapmışşsın ilkindeki gibi olsun
ilkindeki ışıklındırmayı sevdim.
aşağıdaki logo kısmınada arkadaşlara katılıyorum ama beyaz da çok olmamış
yukarıdaki siyah yuvarlağın içindeki yeşil nota kötü
üstelik yazıya gölge vermesende olur. yazıyı ton olarak aç