Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elinizde Bekleyen Html+css tasarımlarını Alınır. - Türkiye Geneli

HknDMN

🌱Yeni Üye🌱
Elinizde Bekleyen Html+css tasarımlarını Alınır.

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhaba Arkadaşlar.

Php dilinde kodlama yapıyorum. Hazır scriptler yapıp satıyorum. bu konudaki tek sıkıntım kodlayacagım scriptlere tasarım bulmak.

Elinizde html+css e döktüğünüz sektörel tasarımlarınız varsa ve uygun fiyata verebilecekseniz bu tasarımlarınızı almak istiyorum.Çok Önceleri hazırladıgınız ve elinizin altında boşta bekleyen tasarımlarınız varsa benim için daha iyi olurElinizde Bekleyen Html+css tasarımlarını Alınır.

Beni yanlış anlamayın amacım hesaplı tasarımlar almak, çünkü bende sizden alacağım tasarımlara php giydirip satacagım. malum script piyasası çok düşük olduğu için benimde kodladığım scriptlerın maliyetı düşük olmalı bu yüzden kullanmadığınız veya hesaplı verebileceğiniz tasarımlarınızı almak istiyorum.

Tasarımlarınız Sektörel olmalı. örnegin; mobilyacı tasarımı, giyim, kurumsal firma, vs vs.. yani sektörel olmalı.

Kısacası arkadaşlık sıtesı, video sıtesı , blog vs tasarımları almak istemiyorum.

E-posta: hakan@hakanduman.com.tr

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

muratyuksel001

🌱Yeni Üye🌱
Sormak istediğiniz her türlü soru ve içerik için konu sahibinin bıraktığı telefon veya meail ile irtibat kurunuz!

Moderatör tarafında düzenlendi: