Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu iş size ne zaman verildi? Bir firmanın kurumsallığını oluşturacak çalışmalar aceleye mi gelmelidir? Yapılmak için mi yapılmıştır da hemen baskıya girmesi gereklidir?
- miş ? Sizde sanırım hangi firmaya ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Bir sağlık hizmeti dışında hemen hemen herşeyi çağrıştırabilir diye düşünüyorum. Başarılar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ben sadece logo için görüş almak istemiştim. Size patronunuz gelse önünüze kağıda yazılmış bir yazı gösterse emggrup diye buna çok acil dosya yap dese siz zorsanız logosu varmı diye hayır kafana göre bişey yap onay al dese ne iş yaptıklarını sorsanız sağlık grubuymuş dese ne olurdu acaba.
logo olarak güzel ama kesinlikle bir sağlık sektörüne ait bir logo gibi değil.. Logoların amacı sembol oluşturma anımsatma ve sektör adına akılda kalıcılıktır diye düşünüyorum.. 1. çalışma daha iyi gözüküyor 2. çalışma artık çok sıradan olmuş bir çalışma buna ragmen üst ve alt çizgilerin yerleşimi logoyu yamuk gösteriyor.. emeginize sağlık.. Saygılar
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ben sadece logo için görüş almak istemiştim. Size patronunuz gelse önünüze kağıda yazılmış bir yazı gösterse emggrup diye buna çok acil dosya yap dese siz zorsanız logosu varmı diye hayır kafana göre bişey yap onay al dese ne iş yaptıklarını sorsanız sağlık grubuymuş dese ne olurdu acaba.
Bende logo dışında aksi görüş bildirmedim. Ayrıca çalışma ortamınızı ve işi yapış şeklini bilmememizden bu tepkilerin normal olması doğru değil midir? Açıklama yaptınızda bizmi görmedik? İşin etik boyutuna hiç girmeyeceğim. Konunuz dağılsın istemiyorum. Hayırlı olsun...
logo olarak güzel ama kesinlikle bir sağlık sektörüne ait bir logo gibi değil.. Logoların amacı sembol oluşturma anımsatma ve sektör adına akılda kalıcılıktır diye düşünüyorum.. 1. çalışma daha iyi gözüküyor 2. çalışma artık çok sıradan olmuş bir çalışma buna ragmen üst ve alt çizgilerin yerleşimi logoyu yamuk gösteriyor.. emeginize sağlık.. Saygılar
Daha önce açılan konulara yaptığın yorumları okumasam,grafik tasarımdan hiç anlamıyorsun diyecem Ama önceki yorumlarını okuduğum için sadece sitem edecem Sen bu muydun? Demek ki güzel olmuş öylemi?
grafike! Kardeşim sen en iyisi sıfırdan daha düzgün ve derli toplu bi şey tasarla.
Daha önce açılan konulara yaptığın yorumları okumasam,grafik tasarımdan hiç anlamıyorsun diyecem Ama önceki yorumlarını okuduğum için sadece sitem edecem Sen bu muydun? Demek ki güzel olmuş öylemi?
Abim.. logoda hata yok.. Bu yüzden güzel.. ne karmaşık ne rengarenk ne detaylı olması gerektiği gibi sadece.. Ve logo olarak değerlendirildiğinde iyi bir logo.. Ama tasarım ve konu açısından zaten eleştirilerimi yapmıştım..
Abim.. logoda hata yok.. Bu yüzden güzel.. ne karmaşık ne rengarenk ne detaylı olması gerektiği gibi sadece.. Ve logo olarak değerlendirildiğinde iyi bir logo.. Ama tasarım ve konu açısından zaten eleştirilerimi yapmıştım..
yuvarlakları parçalayarak hilaller oluşturup ve bu hilalleri eğip bükerek yapılmış bir logo hakkında nekadar konuşulur bilmem ama gri ve turuncu hoş renkler olmasına rağmen sağlıkla ilgili bir sinyal vermiyor
Evt neredeyse bu logo klasikleşti herkes farklı renklerde kullanıyor.Ayrıca bende diğer arkadaşlara katılıyorum logonun amacı o sektörü tanıtmkadır ,çağrıştırmakdır.Bu logo sağlık sektörüne hiç gitmez.