Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Emg logo

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
emg.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu iş size ne zaman verildi?
Bir firmanın kurumsallığını oluşturacak çalışmalar aceleye mi gelmelidir?
Yapılmak için mi yapılmıştır da hemen baskıya girmesi gereklidir?

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Toplantıya yetişecek yarın dosya öğleden sonra geldi 2 gibi

Son düzenleme:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Toplantıya yetişecek yarın dosya ve broşürü öğleden sonra geldi 2 gibi

O kısmı artık ne yazık ki müşteri düşünsün... Pes diyorum.
Alttaki çalışma daha iyi görünüyor yalnız gözüme hiç yabancıda gelmiyor nedense...!

Bu firma necidir buarada?

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sağlık hizmetleriy miş

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
- miş ? Sizde sanırım hangi firmaya ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.
Bir sağlık hizmeti dışında hemen hemen herşeyi çağrıştırabilir diye düşünüyorum.
Başarılar

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu logo yu çok sayıda firma kullanıyor. fakat renk lari farklı

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ben sadece logo için görüş almak istemiştim. Size patronunuz gelse önünüze kağıda yazılmış bir yazı gösterse emggrup diye buna çok acil dosya yap dese siz zorsanız logosu varmı diye hayır kafana göre bişey yap onay al dese ne iş yaptıklarını sorsanız sağlık grubuymuş dese ne olurdu acaba.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
logo olarak güzel ama kesinlikle bir sağlık sektörüne ait bir logo gibi değil.. Logoların amacı sembol oluşturma anımsatma ve sektör adına akılda kalıcılıktır diye düşünüyorum.. 1. çalışma daha iyi gözüküyor 2. çalışma artık çok sıradan olmuş bir çalışma buna ragmen üst ve alt çizgilerin yerleşimi logoyu yamuk gösteriyor.. emeginize sağlık.. Saygılar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ben sadece logo için görüş almak istemiştim. Size patronunuz gelse önünüze kağıda yazılmış bir yazı gösterse emggrup diye buna çok acil dosya yap dese siz zorsanız logosu varmı diye hayır kafana göre bişey yap onay al dese ne iş yaptıklarını sorsanız sağlık grubuymuş dese ne olurdu acaba.

Bende logo dışında aksi görüş bildirmedim. Ayrıca çalışma ortamınızı ve işi yapış şeklini bilmememizden bu tepkilerin normal olması doğru değil midir? Açıklama yaptınızda bizmi görmedik?
İşin etik boyutuna hiç girmeyeceğim. Konunuz dağılsın istemiyorum.
Hayırlı olsun...

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
42650649.jpg

diyerlerini göstermemi istemeyin yalnız.

doruk dağıtım

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
logo olarak güzel ama kesinlikle bir sağlık sektörüne ait bir logo gibi değil.. Logoların amacı sembol oluşturma anımsatma ve sektör adına akılda kalıcılıktır diye düşünüyorum.. 1. çalışma daha iyi gözüküyor 2. çalışma artık çok sıradan olmuş bir çalışma buna ragmen üst ve alt çizgilerin yerleşimi logoyu yamuk gösteriyor.. emeginize sağlık.. Saygılar

Daha önce açılan konulara yaptığın yorumları okumasam,grafik tasarımdan hiç anlamıyorsun diyecem:) Ama önceki yorumlarını okuduğum için sadece sitem edecem:) Sen bu muydun? Demek ki güzel olmuş öylemi?

grafike!
Kardeşim sen en iyisi sıfırdan daha düzgün ve derli toplu bi şey tasarla.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net

logo oldugunu bilioyrum.. örnek vermeye gerek varmıydı anlamında bu nedir şimdi demiştim..

Daha önce açılan konulara yaptığın yorumları okumasam,grafik tasarımdan hiç anlamıyorsun diyecem:) Ama önceki yorumlarını okuduğum için sadece sitem edecem:) Sen bu muydun? Demek ki güzel olmuş öylemi?

Abim.. logoda hata yok.. Bu yüzden güzel.. ne karmaşık ne rengarenk ne detaylı olması gerektiği gibi sadece.. Ve logo olarak değerlendirildiğinde iyi bir logo.. Ama tasarım ve konu açısından zaten eleştirilerimi yapmıştım..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Abim.. logoda hata yok.. Bu yüzden güzel.. ne karmaşık ne rengarenk ne detaylı olması gerektiği gibi sadece.. Ve logo olarak değerlendirildiğinde iyi bir logo.. Ama tasarım ve konu açısından zaten eleştirilerimi yapmıştım..

ben de zaten tasarım yönünü söylemiştim.Neyse,arkadaşımızın konu başlığını dağıtmayalım.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
yuvarlakları parçalayarak hilaller oluşturup
ve bu hilalleri eğip bükerek yapılmış bir logo hakkında nekadar konuşulur bilmem ama
gri ve turuncu hoş renkler olmasına rağmen
sağlıkla ilgili bir sinyal vermiyor

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evt neredeyse bu logo klasikleşti herkes farklı renklerde kullanıyor.Ayrıca bende diğer arkadaşlara katılıyorum logonun amacı o sektörü tanıtmkadır ,çağrıştırmakdır.Bu logo sağlık sektörüne hiç gitmez.