Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte böyle karalaya karalaya ellerine ve yeteneklerine güç katıyorsun. Bu hayvanı çizmeye çalış. Nasıl olduğu sonucu önemli değil ama sonlandır bence bu çok önemli. İnsanlar birşeye başlıyor bir süre sonra psikolojik diyelim artık, biraz sıkıntı sonucu bırakıyorlar ya da kaydediyorlar ama sonlanmıyor. O çalışmalar sonlanırsa ben eminimki, her son güzel bir başlagıca gebe olacak. Emeğine sağlık.
İşte böyle karalaya karalaya ellerine ve yeteneklerine güç katıyorsun. Bu hayvanı çizmeye çalış. Nasıl olduğu sonucu önemli değil ama sonlandır bence bu çok önemli. İnsanlar birşeye başlıyor bir süre sonra psikolojik diyelim artık, biraz sıkıntı sonucu bırakıyorlar ya da kaydediyorlar ama sonlanmıyor. O çalışmalar sonlanırsa ben eminimki, her son güzel bir başlagıca gebe olacak. Emeğine sağlık.
Yorumun için teşekkür ederim. Fakat sanki daha fazla eklersem maymun ön plana çıkmayacakmış gibi geldi bana, tabii sen ne düşünürsün bilemem ama önerini dikkate alacağım ve tekrar üstünde çalışacağım. Sağol :smile:
hahaha ilki süper olmuş bazen birkaç çizik bile bir kompozisyon oluşturabiliyor illa detayda gerekmiyor bazı durumlarda.Ama denemeye devam et başlangıç iyi =)))
hersey çalışarak olmuyormu zaten tarıhten gunumuze ınsanlar başarıya ve buluşlara calısarak ulasmışlardır çalışmak başarmanın yarısıdır sende eger bu alnda daha da başarılı işler yapmak istiyorsan once istemelısın sonrada cok çalışmalısın tabıkı hayl gucununde dogustan gelen bı yetenek oldugunu unutmamalıyız onun ıcın bısey dıyemem başaılar