Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence en güzel avatar kendi elleri ile yapılan, illustrasyon olsa, objelerden oluşan çizim olsa, kolaj olsa...avatar altında insan olsun da avatar da güzel olacak
arkadaşlarrrr..... arkadaşlar lütfen.... biliyoruz hepinizin avartarı güzel zaten grafikerler topluluğunda da kel alaka bir şey olması beklenemez de ama vaktiniz bol ve böyle polemiklere giriyorsunuz. boş şey bunlar tartışmaya gerek yok... benimde vaktim bol bu mevzuları inceleyip cevap yazıyorum...:rofl: oysaki maçın sonucu tabii ki belli şimdiden ART DİKTATÖR'ün yani BENİM :tongueout: Baksanıza şu emir veren sanatçı parmağına :kiss1:
ölene kadar mac...? malesef doğru mac ölüyor galiba bunca yıllık macci den pc ci olur mu şimdi...? Elmayı bırakıp Limon işine giricem onun da pek mevsimi değil. Konunun dışına çıktık ama idare edin bunu da arada :tongueout: