Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Tasarımımdır başka yerden kopya çekemdim ve ben böyle katagori sistemini yıllardır kullanırım bir kaç tasarımım daha vardır böyle şuan bunu kullanıyorum ..
Motorsikeltleri görünce Rahatlıyorum çünkü benimde var
En güzel masaüstü olmasada .. en dağınık, en paspal, hatta Rockets içen grafiker masaüstü ve en şeffafı diyebiliriz.. baksanıza monitörden duvar gözüküyor. )
En güzel masaüstü olmasada .. en dağınık, en paspal, hatta Rockets içen grafiker masaüstü ve en şeffafı diyebiliriz.. baksanıza monitörden duvar gözüküyor. )
o sıkışık yerde nasıl çalışıyorsun:upset: mause'unu hareket ettirecek yerin bile yok. ve duvara bakarak çalışmakkk.. o da yetmemiş monitöründen bile duvar görünüyor.
siz yanlış yere eklemişsiniz masaüstünüzü. "en kötü masaüstü" değil konumuz.
o sıkışık yerde nasıl çalışıyorsun:upset: mause'unu hareket ettirecek yerin bile yok. ve duvara bakarak çalışmakkk.. o da yetmemiş monitöründen bile duvar görünüyor.
siz yanlış yere eklemişsiniz masaüstünüzü. "en kötü masaüstü" değil konumuz.