Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En iyi After Effects sürümü ?

AnilCoban

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,

Artık son raddeye gelmiş çıldırmak üzereyken konu açma gereği buldum. AE CS6 kurdum son sürümdür kalitelidir diye ama hangi template indirsem benden plug-in presets istiyor tamam dedim araştırayım biraz yaklaşık 10GB kadar plug-in presets karışık download yaptım bir şekilde edinerek ama gelin görünki bunları bir türlü yükleyemedim daha doğrusu bazılarını yükleyemedim.

Templates attığım zaman Trapcode Particular istiyor mesela ama bende yüklü yani Plug-in klasoründe particular var trapcode klasörünün içerisinde niye böyle yapıyor arkadaşlar ?

En sonunda düşündüm acaba indirdiğim pluginler eski programamı ait ? CS6 için yokmu dedim şimdi sizlere danışıyorum CS4 veya CS5 sizce hangisini kurmamı tavsiye edersiniz ?

kenan2343

🌱Yeni Üye🌱
Pluginlerin bazen kendi hazır kütüphaneleri olur . Adamlar belki onları kullanmıştır .
Görmeden yorum yok . Şimdi en iyi kısmı diye bir şey yok .
Düşün ki bir tane ninja var elinde kılıç yok . O adam zaten işin üstadı olmuş her şeyi biliyor .
Birde sıradan dövüş sanatını bilmeyen bir adam var elinde sopa mınçıka yada kathana var .
Dövüşücekler ninja o adamı paketler . Neden tecrübesi uzmanlık alanı bilgisi var .
Velhasılkelam sisteminin yettiği a.e yi indir . Sıfırdan başla öğrenmeye bilgi olmadan proje olmaz . Temelden öğren .