Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En iyi dijital baskı makinesi hangisidir?

Deshiphre

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar herkese merhaba ! Yeni bi yer ofis açıyorum. Dijital Makina almak istiyorum. Elimde 4 seçenek var bunlardan hangisinin iyi olduğunu söyler misiniz ? Makinalardan fazla anlamıyorum. Şimdiden Teşekkür ederim...

Not: Eğer tavsiye edebileceğiniz makina varsa tavsiye ederseniz sevinirim.

Deshiphre

🌱Yeni Üye🌱
Peki şimdi şöyle bişey sorabilir miyim ? Müşteri geldi benden 3 x 3 m büyüklüğünde afiş istedi bunu yapabilir mi bu önerdiğiniz makina ? Ya da boyut olarak büyük afişler de önerebileceğiniz dijital makina var mı ?

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Deshiphre hocam makinalar hakkında yorum yapmak gerekirse;

160lık İnfinity çok fazla yormaz seni. Servis ağı yaygındır bi sıkıntı yaşatmaz. Ancak xaar baskı kafasının artık devri kapandı.

Liyu markasını plotterlardan tanıyorum ama dijital makinalar hakkında çok fazla bilgim yok ama dediğim gibi xaar kafalar miladını doldurdu artık.

3. makina için hocam ben kendi şahsi görüşümü söylemek istiyorum. Hiç gözüm tutmadı valla.

Printstar makina içinse antalya SZG reklam çalışanlarından duyduğum kadarıyla servis ağı pek iyi değil diyolar. Yinede bi araştırmakta fayda var.

Eğerki bütçeniz yeterliyse her zaman için sıfır makina almak en iyisi. Artık piyasa şartları ve müşteri beklentileri kaliteyi ön planda tutuyor. Bence seiko baskı kafası kullanan makinalara bi göz atın derim.

İyi çalışmalar.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum kurallarına riayet ediniz!

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
PARTNER KM 3204 / 3208 SERİSİ KONICA 512 14 PL MODEL ÜRÜNÜN TEKNİK PARAMETRELERİ
Cihaz Model İSTANBUL REKLAM = PARTNER KM-3204 / 3208 KONICA SERİSİ
KONICA 512 MN 14PL / 1440 Dpi
Baskı Kafa Sayısı 4 YADA 8 Adet
Maksimum Baskı Genişliği 3,200 mm

Yüksek Kalite 2 Pass 080 m2 / Saat
Yüksek Kalite 3 Pass 060 m2 / Saat
Yüksek Kalite 4 Pass 040 m2 / Saat
Yüksek Kalite 6 Pass 030 m2 / Saat
Yüksek Kalite 8 Pass 020 m2 / Saat
Mürekkep Türü Türü Solvent Mürekkep
Rengi C , M , Y , K
Kapasite 1 Lt ve 5 Lt Her Bir Boya Tankı İçin
Kullanılan Malzeme Genişliği Maksimum 3300mm
Türü Vinil,Cam Filmi,Polyester,Fleks,Back-lit Film,vs.Rulo Malzeme yada Tabaka Malzeme
Otomatik Malzeme Besleme Sistemi Mevcut ( 80kg Maksimum Malzeme Ağırlığı )

Otomatik Temizleme Sistemi Pozitif ve Negatif Basınç Temizliği, Tıkanmayı Önleyen Flash Fonskiyonu
ARKA & ORTA & ÖN ISITMA SİSTEMİ / Kurutma FANLARI
Baskı Arayüzü USB 2.0
Baskı Kafası Yüksekliği 2, 4, 6mm Üzerinde Malzeme Ayarlayabilme

RIP Yazılımı Maintop, UltraPrint, PhotoPrint, Topaz, Wasatch, Caldera
Giriş Gücü AC 220V ,50Hz / 60Hz
Makine Ölçüsü Uzunluk 4,600 x Genişlik 820 x Yükseklik 1,320mm
Paket Ölçüsü Uzunluk 480 x Genişlik 145 x Yükseklik 145 CM

Net Ağırlık 700 Kg
Brüt Ağırlık 900 Kg

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
:d:d:d::d
ARKADAŞIM EN GÜZEL MAKİNE ÇALIŞAN MAKİNEDİR. BOŞVER SEN ALICAĞIN MAKİNEYİ GİT İNCELE ARKASINA Bİ TOP VİNİİLİ KOY PROBLEMSİZ BASARSA AL . SATICILARA KALIRSAN KAFAYI YERSİN :d İYİ ÇALIŞMALAR

onurturanli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.besiktaslife.com
Arkadaşım makine alıcaksan satıcılara değil kullnana operatörlere sorucaksın çünkü satıcılar hep sattıkları makineyi överler. Sen gözüne kestirdiğin makinenin kullanıcısıyla görüş bana sorarsan büyük ebat baskıda yapmak istiyorsan 3.20lik seiko spt510 makineyi tavsiye ederim kullanımı ve bakımı çok kolaydır. eğr görmek istersende iletişime geçebilirsin..

Moderatör tarafında düzenlendi:

mehmets2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben mutoh valuejet 1614 (160cm) kullanıyorum servis ağı çok yok fakat 10 yıllık meslek hayatımda bu kadar kaliteli iç mekan baskı makinası daha görmedim...

by_oren

🌱Yeni Üye🌱
En güzel yöntem yerinde görmen hele konu dijital baskı olunca. eğer ajansta kullanaksan epson kafa makineler şu anda çok güzel ama büyük baskılar için 6 renkli makine tavsiye ederim. seiko ve konicalar işini görür. 6 kafa seiko kullanan müşterim var giyimkentte adam iç mekan diye baskı yapıyo..... konica desen boyasını bulduğun zaman süper bi makina

ankaradijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Peki şimdi şöyle bişey sorabilir miyim ? Müşteri geldi benden 3 x 3 m büyüklüğünde afiş istedi bunu yapabilir mi bu önerdiğiniz makina ? Ya da boyut olarak büyük afişler de önerebileceğiniz dijital makina var mı ?

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

bende spectra polaris makina var 320cm lik boyutunda daha 9 aylık makina çok iş basılmadı iç mekana yakın baskı istiyorsan sana makinamı tavsiye ederim 1440 dpi baskısı var vede 14pl dir herşeyiyle çalışır durumda iş yerinde sadece açıp güç kaynagına baglayıp baskıya geçmek kalıyo sana ilgilenirsen görüşelim seıko ve mudaili makinalar ile bilboard da sürekli iş yapacagım makinalarla takas düşünüllür

numayis

🌱Yeni Üye🌱
arkadasim mutoh nun servisini kime nereye yaptiriryorsun

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben mutoh valuejet 1614 (160cm) kullanıyorum servis ağı çok yok fakat 10 yıllık meslek hayatımda bu kadar kaliteli iç mekan baskı makinası daha görmedim...

Kullandığınız makina Mutoh Servisi saatçioğlu orjinal boyayla kullandığınız sürece hiçbir servis sorunu yaşamazsınız.

Reklam65

🌱Yeni Üye🌱
Hocam Şayet Para Durumunuz İyiyse Spectra 256 Nova Alın 10 Yıl Rahat kafanız ağrımadan kullanın kesme yok dağıtma yok kafa tıkanma derdi yok 4 passda saatte 130 m2 Müthiş makina 35 picolitre Ama Eğer Yok Okadar Pahalı Makina Beni Aşar Diyorsanız Seıko Makinaya Bi göz Atın Derim

aydin_maiden

🌱Yeni Üye🌱
en iyi digital makine

En iyi dijital baskı makinesi diye bir şey yok. Sadece size en uygun olan makine vardır. Bu da yapacağınız işin cinsine, kalitesine, hızına ve bütcenizle alakalı bir durum. onları belirtirseniz bir tavsiyede bulunabilirm.

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istanbul reklamın sattığı dijital baskı makinaları gerçekten kaliteli ve makinanın hertürlü servisini veriyorlar

abdullah005

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet istanbul reklam ve prodigital yapılabilecek en iyi tercihler...