Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşım dijital baskı makinesi alacaksan eğer çok iyi sorunsuz iş yapmak istiyorsan dünyaca ünlü markayı al bence '' VUTEK '' bendede aynısı var sorunsuz kullanıyorum halen ...
180 lik epson dx5 eco solvent makinalar ve su bazlı 3.20 flora konica kafa makina ve 3.20 flora spectra kafa makinalar excıtech cnc router ile fleks lazer makinalar... irtibat için tel 530 962 07 13
sen ufak bir makıne al buyu k ebat işin gelırse dışarı bastır.. ugraşma bence deymez ..sana ufak bir hesap işten anlamıyorum dıyorsun ... alacagın adama 1200 -1500 versen --zaten kac dolara iş basılıyorkı gitti iş gitti 1000 metre karen ? bır de yardımcı 500 metre kare oldu 1500 hic urasma kardes bu memlekette bu işlerden anlayan yok servis agı yok makıne parca yedek yok ..allah yanlıslıkla bıde arıza verdımı makınen vay halıne allah kurtarsın ...hee sen dersenkı ben buyuk işler yaparım iyi calısırım guvenıyorum kendıme buyur gel işyerıme sohbet ıle sana alınacak makıneyı ben gosterırım .. saygılar