CihanKural
🌱Yeni Üye🌱
Merak etme tüm yazılanları okuduktan sonra yorumu yazdım. Ancak arkadaşa değil senin yazına karşılık yazdım ki bu nedenle senin yazından alıntı yaptım. Benim ne yaptığımı anlamamışsan o senin sorunundur. Bu sert cevaplar da neyin nesi. Ben osmanlı derken ya da kodak diyeyim ya da ferrari diyeyim vs. diyeyim tüm bu logolar eskiden program dahi yokken yapılırdı dedim. Osmanlı zamanında neyin var neyin yok olduğunu bildiğimi "mesleğim" kısmından anlayacağını varsaymıştım ama okumamış olabilirsin. Ben bilgisayar bölümü okudum. Kısaca ben konuyu açandan öte senin yazdığın yazıya cevap verdim. Konuyu açan cevabını çoktan almıştır. Forum kurallarına uygun olalım.
Evet ozamanlar bilgisayar yoktu ama şuan var. Sen şuan kağıt kalemle yaptığın bir çalışmayı hiçbir yere kabul ettiremezsin. Soruyu soran arkadaş nasıl logo yapılır dememiş. Logo tasarımı için en ideal programı sormuş. Soru bu kadar açık. Program. Yok logo tasarımındaki en önemli şey hayal gücüdür, yok hala gelip program soruluyor, tabiki photoshop diyor. Photoshopla logo tasarımı yapacak kadar diğer programlardan habersiz fakat bir okadar kendine güveni var. Ben burada bundan bahsediyorum, sen gelmiş laf-ü güzaf yapıyorsun. Vektörel programla ilgili bölümü yanlış okumuşum şimdi farkettim.
son bir not. Mesleğin kısmından eğerki osmanlı zamanında neyin var neyin yok olduğunu anlamam gerektiğini düşünüyorsan, sanırım yanlış bölümü okumuş ve yanlış bir iş seçmişsin kendine. Tarih okumalıydın.