Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

en iyi program

memed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar benim sormak istediğim bir şey var logo yapımında başlangıç için kulanabileceğim önerdiğiniz bi program varmı şu an corele bakmaya çalışıyorum ama tamda bir logo prorgramıymış gibi gelmedi bana umarım biri cevap verir:cool1:

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
tasarım özgürlük demektir. özgürlük rahatlık.hangisinde rahat olabiliyorsan onunla yapabilirsin.Eğer olumlu bir şekilde ele alırsak. Logo nun temeline indiğimizde zaten temelinin vektorel olduğunu görmüş olacağız. piyasadaki kullanışlı vektörel tabanlı programları soruyorsanız eğer o zaman adobe illustrator , corel draw ve freehand ...

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben burada bir hazırcılık kokusu alıyorum.

Sana X isimli programı tavsiye ettiğimi varsayıyorum.
Sen bu X programını bulup yüklüyorsun. İçinde 10 tane şablonu var ve hemen o gazla başlıyorsun logo yapmaya.
Yaşasın elinde 10 tane süper logo var , görenler oooo diyor. Sonra yeni bir iş için logo yapman isteniyor elinde yine 10 tane şablon var. Rengini değiştir adını değiştir ve sunum yap. Acaba ne kadar ilerleyebilirsin ?

Eğer bu yazılanlardan bir mana çıkarttıysan tavsiye bölümüne geçebiliriz.

Tavsiye: Grafikerler.net adresinde vektörel programların açıklamaları, dersler ve tartışma bölümleri var. Bu bölümleri incele. Yapamadığın yerleri sor. Belki bir iki ay zorluk çekeceksindir ama sonun da öğrenecek ve bir logo yaparmısın dediklerinde zihninde ki imgeleri program ile ortaya koyacaksın.

Belki de bu mesajın aklına gelecek ve iyi ki bana bir program tavsiye etmemişler diyeceksin.

Hayal gibi görünüyor ama ciddi bakan birileri bunu anlayacaktır. Kolay gelsin.....

memed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben burada bir hazırcılık kokusu alıyorum.

Sana X isimli programı tavsiye ettiğimi varsayıyorum.
Sen bu X programını bulup yüklüyorsun. İçinde 10 tane şablonu var ve hemen o gazla başlıyorsun logo yapmaya.
Yaşasın elinde 10 tane süper logo var , görenler oooo diyor. Sonra yeni bir iş için logo yapman isteniyor elinde yine 10 tane şablon var. Rengini değiştir adını değiştir ve sunum yap. Acaba ne kadar ilerleyebilirsin ?

Eğer bu yazılanlardan bir mana çıkarttıysan tavsiye bölümüne geçebiliriz.

Tavsiye: Grafikerler.net adresinde vektörel programların açıklamaları, dersler ve tartışma bölümleri var. Bu bölümleri incele. Yapamadığın yerleri sor. Belki bir iki ay zorluk çekeceksindir ama sonun da öğrenecek ve bir logo yaparmısın dediklerinde zihninde ki imgeleri program ile ortaya koyacaksın.

Belki de bu mesajın aklına gelecek ve iyi ki bana bir program tavsiye etmemişler diyeceksin.

Hayal gibi görünüyor ama ciddi bakan birileri bunu anlayacaktır. Kolay gelsin.....

bu cümlelerden böyle bir koku alıyorsan bence senin senaristlik yönünün kuvcvetli olduğunu söyleyebilirim çünkü çok alakasız bir cümle yazmışsımn ben yeni mezun olmuş biri olarak yeni arayışlara girdiğim için bu soruyu sormuştum çünkü bize okulda bi bölüme photoshop gösterilerken bi bölümede photoımpack gösterdiler ben photoımpact gördüğüm için corel gibi programların yabancısıyım ama tavsiyelerin için sağol :emo:

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yanlış anlamışım demek ki.

uzunefe06

🌱Yeni Üye🌱
en iyi program bence msn arkadaşlar

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikli tercihim Freehand...Alternatif Corel bence

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikli tercihim Freehand...Alternatif Corel bence

katılıyorum logo amblem tasarlarken cok fazla yük olmadan rahatca calışabılecegın program freehand..biraz daha ayrıntıya giricem ben banane dersen corel e başvur..ha olmadı ya ben efekt istiyorum cok canlılık gecis istiyorum dersen tabiki ps.. :) bende karıstım ban simdi :))

kısaca; freehand le başla derim :)