Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En iyi tv logosu

Favori TV logom

• Kullanılan toplam oy
    2,839
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dursydansy

🌱Yeni Üye🌱
bence powerturk..ama fox tv de iyi sade ve hoş..ama şıklarda fox u göremedim

KraL_CuDi

🌱Yeni Üye🌱
dikkat ettim, kanal a nın logusundan bahseden yok, kanal a "a" sının içeriğine verilmiş estetik ve yazı karakteri çok hoşuma gitti. show tv nin logosu sanki baştan savma gibi hazırlanmış, ben kanal a diyorum

gokbey

🌱Yeni Üye🌱
show tv tamamen çalıntı CNBCE aynısı nerdeyse

esrayet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
show tv tamamen çalıntı CNBCE aynısı nerdeyse

Ben de bunu yazıyordum tam.
Hem nerdeyse aynısı, hem de taklit edilen kanal en ünlü kanallardan biri.
O yüzden ne kadar güzel olsa da oyumu ona vermem.
Star'a verdim.Grafik olarak çok emek sarfedilmemiş fakat en güçlü simgelerden olan yıldızı, tabiri caizse kapmışlar.Kırmızı bir yıldız ve S harfi görünce insanların aklına direk Star geliyor.

RoHaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.siirtliler-board.net
KANAL1 47 6,50%

Aylardır reklam aralarında kocaman gösterilen parlak bir yuvarlak içinde 1 harfini hayranlıkla izliyorum. Acaba bende aynısını yapabilir miyim? Acaba hangi programla yaptılar. Türkler mi yaptı, yabancılar mı?

Kanal 1'in logosu, bence takdiri hakkeden bir logo çalışması olmuş. Çok modern ve ilgi çekici duruyor.

ahmetkilic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sanaltrabzon.com
biraz çok anlamlı yorum yapacam ama amaçda bu zaten bi logoda bana göre
D harfiyle direk anlamı kanal d yuvarlak ile hem dünyayı hem göz ü siz beni izliyorsanız bende sizi izliyorum dergibi :) ayriyyetten d birazda türk erkeğinimi anlatıyor ne göbek li göbekli :D bence kanal de bi logoya bukadar benzetme olur ve en önemlisi bunların hepsini bana iki şekille düşündürdü. işte logo budur oD

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz çok anlamlı yorum yapacam ama amaçda bu zaten bi logoda bana göre
D harfiyle direk anlamı kanal d yuvarlak ile hem dünyayı hem göz ü siz beni izliyorsanız bende sizi izliyorum dergibi :) ayriyyetten d birazda türk erkeğinimi anlatıyor ne göbek li göbekli :D bence kanal de bi logoya bukadar benzetme olur ve en önemlisi bunların hepsini bana iki şekille düşündürdü. işte logo budur oD

evet evet bence de :D:D hatta haber programındaki masanın da d harfine uyarlanması çok hoş :D

04grafik

🌱Yeni Üye🌱
ben taner aranıza yeni katıldım.Ben çok genç bi grafikerim ama logolar hakkında biraz yorum yapabilirim sanırım.Bence show tv nin logosu çok basit diyerlerine göre mesela power türk iyiyani güzel bi çalışma olmuş abartısız şekilde dim yapan iyi yapmış yani

Posmort3m

🌱Yeni Üye🌱
bence artık klasik çizgilerden çıkıp en azndan daha farklı logolar tasarlanması taraftarıyım oyun türk max e logodaki çizgiler bence gayet şık

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Bende Kanal D 'ye Verdim Renk Uyumları ve Sade Olması Çok Hoş Duruyor

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence en orjinal Yaban.

gordian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
show tv tabiki 21 yüzyılın tasarım dehası bana göre İVAN CHERMAYEV ait logodaki renk çeşitliliği kanalın misyonuna ve vizyonuna yakışmış bence:wink:

WeBM@sTeR

🌱Yeni Üye🌱
oyum TürkMAX den yana çok orjinal duruyor ve de görsellik bakımından mükemmel.Göze hitap ediyor.

dB-FrT

🌱Yeni Üye🌱
show tv'nin logosu epey bi sıradan..
kanal d diyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...