bakmadım ama şimdiden teşekkür ederim.....
M mdolen 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Eyl 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 2 Eyl 2008 #21 bakmadım ama şimdiden teşekkür ederim.....
graface 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 30 Haz 2008 Mesajlar 69 Tepkime puanı 3 12 Şub 2010 #23 Rica ederim arkadaşlar... Devamı gelecek...
s-R-c 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 30 Eyl 2009 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 13 Şub 2010 #24 Teşekkürler emeğiniz için fakat indiremedim rapid hata veriyor süresi dolmuştur belki başka sitelerden uploud edebilir misiniz ?
Teşekkürler emeğiniz için fakat indiremedim rapid hata veriyor süresi dolmuştur belki başka sitelerden uploud edebilir misiniz ?
graface 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 30 Haz 2008 Mesajlar 69 Tepkime puanı 3 15 Şub 2010 #25 s-R-c' Alıntı: Teşekkürler emeğiniz için fakat indiremedim rapid hata veriyor süresi dolmuştur belki başka sitelerden uploud edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Linkte bi hata görülmüyor. rapid'den de silinmemiş. download edilebilir.
s-R-c' Alıntı: Teşekkürler emeğiniz için fakat indiremedim rapid hata veriyor süresi dolmuştur belki başka sitelerden uploud edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Linkte bi hata görülmüyor. rapid'den de silinmemiş. download edilebilir.
Mr.SaqOoLeRa 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Ağu 2009 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Yaş 37 Web sitesi www.grafikerler.net 17 Şub 2010 #26 wolf.woman27' Alıntı: arkadaşlar upload yapılmıyor nasıl yaptınız yol gösterirmisiniz photoshopu unutmuşum 3 senedir bilgisayardan uzağım Genişletmek için tıkla ... 1. Adım - 2. Adım - 3. Adım - Arkadaşım Resimleri Takip Edersen Gerekli Bilgiyi Alırsın...
wolf.woman27' Alıntı: arkadaşlar upload yapılmıyor nasıl yaptınız yol gösterirmisiniz photoshopu unutmuşum 3 senedir bilgisayardan uzağım Genişletmek için tıkla ... 1. Adım - 2. Adım - 3. Adım - Arkadaşım Resimleri Takip Edersen Gerekli Bilgiyi Alırsın...
artdevil 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 2,519 Tepkime puanı 76 Yaş 42 17 Şub 2010 #27 paylaşım için teşekkürler yeni başlayan arkadaşlar için yararlı olur umarım