Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

en küçük plotter

ansmen

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar konuya çok hakim değilim ama biz hastanemizde yeni bir sisteme geçtik kapı isimliklerinden tanımlama tabelalarına kadar her şey folya ile yaılan harflerden oldu reklamcıda yok bizde maksimum yazı genişliği 20 cm olan yazıları kendimiz yazmak istiyoruz bunun için bize kesici lazım önereceğiniz marka model varmıdır?????

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
tabelacılar ne yesin :)

bu kadar hasta muayene edip tahlil vs br dünya para kazanıyorsunuz.

Bırakından bu işleride tabelacılar yapsın 3-5 kuruş yesin.

Şimdi 1000-1500 dolar verip plotter alacaksınız ayda 5-10 metrekare folo basacaksınız. bence çok saçma bir durum

cengavermert

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam
Roland'ın Stika serisi var.Tam size uygun,anlattıklarınızı yapabilen küçük yazıcı gibi makineler. ckanal@gmail.com ulaşırsanız yardımcı olurum.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makinalar hk.

ben aadepodan yani avea dan 2005 yılında grafteck 3000 modeli olan kesiciyi aldım ve hergün metrelerce kesim yaparım.....2006 yılının haziranında yine aynı firmadan myjet 320 cmlik digital baskı makinası aldım ve hala devam ediyorum yaklaşık her ay beni arayıp makinamda problem olup olmadığını sorarlar ama makinalarımda bir problem olmadığı için sadece sohbet ederim....
bir defasında makinam sık sık boya kesmeye başladı dedim şaka olsun diye yarım saat sonra teknik servisten aradılar biz akşam uçakla çıkıyoruz haberin
olsun dediler... ben şaka olduğunu söyleyince bana kırıldılar ama nekadar görüşmemiz bitinceye kadar ...... yani bana göre iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiler bu yıl fuarda veya daha öncede olabilir cnc almayı da düşünüyorum.........saygılarımla
(hiç biriside babamın oğlu değil ya)

mkorkuts

🌱Yeni Üye🌱
aadepo dan alınan makine craft robo değil, silhouette diye bir marka. ve her makinede çalışmıyor. satıcı firma için, kendi ofislerindeki makinede çalışması baz alınıyor. oraya gidip vakit kaybettiğinize değmiyor pek. muhtemelen de benden başka alan yok silhouette sd makinesini. sonrasında da dalga geçiyorlar. ben memnun değilim cihazdan. craft robo değilse markası almamanınızı öneririm.

ayrıca aynı cihaz 250 USD civarı bir fiyata internette satılıyor. sadece folyo kesmek için alacaksanız, daha uygun olur çünkü. 1000 tl vermektense. servis hizmetini zaten alamıyorsunuz.

Son düzenleme: