Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir luis royo hayranı olarak tabiki bu
kendisi illüstratörlüğü aşmış adam olarak tanınır.. ben onun yaptıgı herşeyi o kadar çok seviyorumki.
Bir gun evimin bir duvarı bu resimle kaplı olacak.

53206804wxybsofsbd8.jpg

Son düzenleme:

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
amerikan bağrağının oluşumu
0cbb086eamerikanbayragief9.jpg

ömer pala

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ağlayan çocuk portresi bizim evin duvarında da asılıydı. aynı resim. hayatımda çok eski ve derin geçmişe sahiptir. görünce tuhaf oldum. bense onu yetim bir çocuk sanardım. klasik bir resim olduğundan galiba çok kişiye ulaşmış ve etkilemiştir onları.

SirinCadi

🌱Yeni Üye🌱
orjinalboyutlanmrnekli1gy3.jpg

cocuklugumda duvardan hep bana bakip agladigini düsünürdüm..
sanki beni kiskaniyomus gibi gelirdi...

biraz büyüdüm benim durumuma agliyomus gibi gelmeye basladi :) cünkü ben hergün onun karşısında ödev yapıyodummm :)

simdi ona bakip ben agliyorum... cünkü o hep ayni kaldi ve biz büyüdük... dünya eskidi... biz eskiyoruz...

seviyorum bu cocugu... :)

Resim Harika ama yorum bi baska okuyunca duygulandim ve kendimden bise buldum ilginc :upset:

serdarildem

🌱Yeni Üye🌱
hala dereler ve çiçekler var ama içerik olarak akanalizasyon ve kan bulaşmış o kadar üzülmeye gerek yok anlıcan

asu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
87232264au0.jpg

fotoğraf ve resim ayrımına bir açıklık getirelim istedim... :))

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
verespt4.jpg

Buda benim çocuklugumun bakkalındaki duvardaki resim zabit bakkal amcamız vardı genelde plastikten ufak taş atan tabanca ve mantar tabancası birde telli plastik arabalar alırdık ürünler geldiginde yardımlarımız karşılıgında cola verirdi eskiden gerçekten güzeldi ne süslerdik o plastik arabaları ya gerçekten güzel resimler var burda herkese tekrar teşekkür .... :D

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hangi birini sayayım ki ? Binlerce resim var her zaman hayranlıkla sanki yaşamımdan bir parça olarak hissetiğim,bana ait olmasada kendimin hissettiğim o kadar çok resim varki. Bu gün itibarı ile aklıma gelen bir resmi netten buldum.
Hoca Ali RIZA ... Resim yaşamımda beni en çok etkileyen Son dönem Osmanlı resminin en önde gelen ressamlarından . Bana kalsa Osman Hamdi'den Mahmut Cuda'dan bir kaç resimde koymak isterdim.
Hoca Ali RIZA 'nın kayaları çam ağaçları ve taşları meşhurdur.Eşeğine binip o zamanki Istanbul'un hoşuna giden bir yerinde eşeğini bağlayıp ( bazende eşeğinin üstünde)resmini yapan Ezan okununca namazını kılıp .Kuranda resim yasak safsatasına gülüp geçen remine devam eden.bazen bir vapur güvertesinde cebinden çıkardığı suluboyaları ile yaptığı resimleri etrafındaki hiç tanımadığı insanlara hediye eden bir resam. Resimlerinin çoğu 8 cm X12 Cm gibi minik ölçülerede ama son derece izlenimci eserlerdir. Severek Taklitte ettiğim Hoca Ali Rıza'nın Özellikle bu resmi beni her zaman etkilemiştir.

zhars15ce4.jpg

faruk_varol

🌱Yeni Üye🌱
orjinalboyutlanmrnekli1gy3.jpg

biraz büyüdüm benim durumuma agliyomus gibi gelmeye basladi :) cünkü ben hergün onun karşısında ödev yapıyodummm :)

simdi ona bakip ben agliyorum... cünkü o hep ayni kaldi ve biz büyüdük... dünya eskidi... biz eskiyoruz...

seviyorum bu cocugu... :)

dostum sankı benı anlatmıssın resım ıle ılgılı yazdıgın yorumunda... benım ıcın de cok ayrı bır yerı vardır bu resmın. paylasımın ıcın tesekkurler

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben küçükken bi arkadaşımın evinin duvarında görürdüm bu ağlayan çocuk resmini bana bu benim vefat eden kardeşim demişti arkadaşım.
Ne zaman arkadaşıma gitsem resme bakıp bakıp çok üzülüyordum.
Daha sonra anladım ki
Kandırmış beni. :anlamsiz:

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
En sevdiğim ressamlarda biri olan Albrecht DURER' in kendisini resimlediği eseri. İlk gördüğümde hayran kalmıştım. Her ne kadar dünya görüşünü sevmesemde "resim"lerine hayranım.

durer_1500.jpg

18 çocuklu bir ailenin, resimle ilgilenen iki erkek çocuğundan biridir Albrecht DURER.
Bu büyük ailedeki 2 kardeşin resme olağanüstü ilgileri, yetenekleri vardır. Her ikisi de sanat okuluna gidip büyük bir ressam olma hayali kurarlar.

Aile ise bu durum karşısında caresiz... Madencilik yaparak geçinmeye çalışmakta ve karınlarını zor doyurmaktalar.

Bu durum karşısında iki kardeş; kendi aralarında kura çekmeye ve kazananın sanat okuluna gitmesine ve geride kalanın daha çok çalışıp diğer kardeşi okutması yönünde bir karar alırlar.
Albert ve Albrecht arasındaki bu kurada kazanan Albrecht sanat okuluna gider ve bütün öğretim görevlilerini kendisine hayran bırakarak büyük başarılar elde eder. Okulu birincilikle bitirir ve eve gururla döner. Ailesi Albrecht onuruna bir yemek verir. Kendisini öven konuşmalardan sonra Albrecht söz alır ve kendisine bu başarıları yaşatan kardeşine teşekkür eder ve artık sıranın kardeşinde olduğunu, madende çalışmaktan büyük gurur duyacağını ve kardeşini okumaya göndereceğini söyler.

Kardeşinin yanıtı ise;
İmkânsız sevgili kardeşim, seni okutabilmek için madende çalıştığım senelerde, butun parmaklarım defalarca kirildi, değil kalem tutmak şerefine kaldırdığım bu kadehi bile zor tutuyorum.
Kardeşinin bu durumuna gerçekten üzülen Albrecht ise; kendini dünyanın en unlu ressamları arasına sokacak olan o ellerin, kardesinin ellerinin resmini çizer.
Bütün dünyanın (praying hands ) dua eden eller olarak bildiği, esas ismi (eller) olan resim Albrecht DURER’ in kardeşinin elleridir.

Praying hands
prayinghands-64.gif
Albert Durer benimde hayran olduğum bir sanatçı.Karakalem çalışmalara iten beni o olmuştur..

ayışığı

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu ağlayan çocuk resmi gittiğim hastanenin duvarında asılıydı...bu resmi her gördüğümde içim ürperiyor...muayene-röntgen filmi-iğne...korkunç...

tfnazazell

🌱Yeni Üye🌱
benim en sevdiğim resimse Marcel Duchamp dan Nude Descending a Staircase
no2--mhardin.jpg

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
En sevdiğim ressamlarda biri olan Albrecht DURER' in kendisini resimlediği eseri. İlk gördüğümde hayran kalmıştım. Her ne kadar dünya görüşünü sevmesemde "resim"lerine hayranım.
....
demişsin ya.

şu katılmadığın dünya görüşü nedir bu zatın?
sakıncası yoksa sana zahmet...
merak işte :)

muzo2123

🏅Acemi Tasarımcı🏅

seviyorum bu cocugu... :)[/QUOTE]

yorumun resimden güzel olmus bie....

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fotoğraf Çekilir,Resim Çizilir Lütfen Fotoğrafa Resim Demeyiniz..

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
verespt4.jpg

Buda benim çocuklugumun bakkalındaki duvardaki resim zabit bakkal amcamız vardı genelde plastikten ufak taş atan tabanca ve mantar tabancası birde telli plastik arabalar alırdık ürünler geldiginde yardımlarımız karşılıgında cola verirdi eskiden gerçekten güzeldi ne süslerdik o plastik arabaları ya gerçekten güzel resimler var burda herkese tekrar teşekkür .... :D

Bu resmi ben de çok severim. Bunu bi siyasi partinin el ilanını hazırlarken kullanmıştım. Baya da beğenilip, ses getirmişti.