Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

engelleri kaldırın!!

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
sont.jpg

ps cs4 ve cs2 kullanarak yapılmış bir çalışmadır. konu: herkes aynı hayatta ama farklı şekillerde

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amacı nedir çalışmanın?

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
amaç herkesin aynı hayatta olduğu ve bazı şeylere duyarsız kalamayacağı

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel veya kötü kötüyse eksiklerim ne işi ciddiye almıyorsanız öyle konuşalım bizde o zaman, insanların hefesini bari kırmayın!!

Ciddiye almayan biz değil sizsiniz? Grafik Tasarım bir meslektir, uğraşı yada zevkinize yönelik çalışmaları yorumlamamızı beklemeyin...

Eğer ciddiye alınmak istiyorsanız, Ciddi çalışmaları inceleyin onlar üzerinden gidin en azından benzerlerini yapın bi gayret gösterin, bizlerde üşenmeden yorumlayalım.

Burun tek tek, konu konu inceleyin: Dünyadan Afiş Örnekleri

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ciddiye almayan biz değil sizsiniz? Grafik Tasarım bir meslektir, uğraşı yada zevkinize yönelik çalışmaları yorumlamamızı beklemeyin...

Eğer ciddiye alınmak istiyorsanız, Ciddi çalışmaları inceleyin onlar üzerinden gidin en azından benzerlerini yapın bi gayret gösterin, bizlerde üşenmeden yorumlayalım.

Burun tek tek, konu konu inceleyin: Dünyadan Afiş Örnekleri

tamam haklısında yeni başlayan birinden nasıl bir tasarım bekliyorsunuz onu anlamadım yavaş yavaş pişeceğiz öğreneceğiz ama böyle yorumlarla bir yere varamayız.neyse daha fazla uzamasın bu mesele

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
tamam haklısında yeni başlayan birinden nasıl bir tasarım bekliyorsunuz onu anlamadım yavaş yavaş pişeceğiz öğreneceğiz ama böyle yorumlarla bir yere varamayız.neyse daha fazla uzamasın bu mesele

Bakın anlamıyorsunuz? Yeni başladığınız için elbette yorumlarımızda ona göre olacaktır, fakat şuan yapmış olduğunuz çalılşmayı yorumlarsak inanın birdaha PS açmassınız.

bende diyorum ki; İnceleyin önce bi bakın zaten aradaki farkı göreceksiniz bana hak vereceksiniz, yok aradaki farkı göremiyorsanız zaten bu meslek size göre değil, Örneğin: ben şarkı söyleyemiyorum napıyım yeteneğim yok...

Ayrıca konunuz Deneme Çalışmaları Bölümüne Taşınmıştır.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
mesleğe yeni başlamış olmak... yani bu bütün olumsuzlukları amorti mi edecek...
yeni başlayan biri "bunu ben yaptım nasıl olmuş?"" demeden önce yüzlerce dekupe bırakır gerisinde... 10larca kitap dergi karıştırır, tasarladığı şeyi yapmadan önce bulabildiği bütün benzerlerini araştırır ve öylesine özenir ki yaptığı işe birileri baktığında o ışığı görsün, onun ciddiyetine inansın, işine yarar birşeyler söylesin...

şimdi bu işe baktığımda, düşünüyorum ki bu işi yollayan beni hafife alıyor. mesleği hafife alyıyor, iki salladım afiş oldu diye düşünüyor...

dua et ki insanlar bu işe birşeyler söylüyor.

ben senin yerinde olsaydım, bunu ciddi bir başarı olarak algılardım.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bakın ya ben anlatamadım derdimi ya da yanlış anlaşıldım tabi ki yorum yapılacak eleştirilecek ama alaycı bir dille değil daha profesyonel olarak bir yorum beklerdim siz alay edeceksiniz ben eywallah mı diyeceğim

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
eyvallah beğenilmiyorsa nurullah ta denilebilir, bence hiç bir sakıncası yok.

misal ajdar piyasaya çıktığında hepimiz güldük alay ettik değilmi, şimdi ajdarın söylediği şarkı neyse buraya yapıştırdığın iş te o hesap...

bunun makaradan kaçarı yok...

:::ÖMER:::

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu kadar acımasız yorumlar yapmayın arkadaşlar - iyi yada kötü konu içeriği sizi memnun etmemişse içeriğe yorum yapın yapana değil -

Çalışma konusunda kendini geliştirmen lazım kardeş - Buda zamanla ve çalışmanla olacak tabi..

Başarılar dilerim

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu kadar acımasız yorumlar yapmayın arkadaşlar - iyi yada kötü konu içeriği sizi memnun etmemişse içeriğe yorum yapın yapana değil -

Çalışma konusunda kendini geliştirmen lazım kardeş - Buda zamanla ve çalışmanla olacak tabi..

Başarılar dilerim

sağol kardeş.çoooooook çalışmam lazım :)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
sağol kardeş.çoooooook çalışmam lazım :)

...Ve daha çook okumak, incelemek, gözlemlemek, sorgulamak. :)

Kolay gelsin..

(Lâf aramızda, gerçekten kötü bir çalışma bence de. Keşke buraya koymadan önce, birkaç gün dinlendirdikten sonra tekrar bakıp, kendini kendin eleştirseydin.) :wink:

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ali bir konu üzerine çalışmış olman güzel. İnsanların kaynaşması, dialog kurması, bir araya gelmesi gibi bazı özlemlerini yansıtmışsın gibi. Yorumları okudum. Grafik tasarım profesyonellik gerektirir bu çok açık. Bu tip yorumlarla arasıra bende karşılaşıyorum. Ama çok acımasızca eleştirmek hatta alaya almak profesyonellikse ben ona da karşıyım. Bilgi tevazuyu getirir, içi dolu olan başağın boynu eğik, boş olanınki dik durur. Burada ben profesyonel grafikerim diyenlerin kaçı bu iş ile ilgili bir bölüm bitirdi, çalışmalarını akademik düzeyde devam ettirdi, doktora, master yaptı. 2 yıllık üniversite bitiren kendini veya birkaç iyi çalışma ortaya koyan kendini profesyonel zannediyor. İnsanlara yaklaşım tarzımızı bence gözden geçirmeliyiz.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
profesyonel demek, yaptığı işin maddi karşılığını alan insan demek... AKademik kariyer profesyönellik ile değil hocalıkla profesörlük ile ilgili... Pro var pro var.... çoğu akademisyen profesyönel değildir mesela... Grafik tasarım mesleği, şu söz ile çok net algılanır ve anlaşılır... " ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" ortada bakılacak deecede bile bi iş yoksa eğer, ya dalga geçilir ( ki bu aslında faydalıdır) ya da görmezden gelinir... Bu çocukça tavırlarınız devam ettikçe bu mesleğin profesyöenlleri daha fazla görmezden gelecek ve bir çok arkadaş "küçük dağları ben yarattım" felsefesini benimseyerek hayatınad evam edecektir. Tabi bu devam etme süreci gerçekten sert bir kayaya çarptığında, neler olduğunu bir çok arkadaş bilir... Bilmeyenler ise "saygılı olun" diye çemkirmeye devam edebilir... bence hiç bir sakıncası yok.

:::ÖMER:::

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu işten para kazanmayan profesyonel değildir yani öyle mi?

ben şuana kadar grafik işinden para kazandım ama kendimi bi profesyonel olrak görmüyordum grafink eğer senin dediklerine göre ise bu iş ben de artık bi profesyonelim

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
...Ve daha çook okumak, incelemek, gözlemlemek, sorgulamak. :)

Kolay gelsin..

(Lâf aramızda, gerçekten kötü bir çalışma bence de. Keşke buraya koymadan önce, birkaç gün dinlendirdikten sonra tekrar bakıp, kendini kendin eleştirseydin.) :wink:

önerileriniz havada kalmayacak emin olun.çalışmaya devam :D

Ali bir konu üzerine çalışmış olman güzel. İnsanların kaynaşması, dialog kurması, bir araya gelmesi gibi bazı özlemlerini yansıtmışsın gibi. Yorumları okudum. Grafik tasarım profesyonellik gerektirir bu çok açık. Bu tip yorumlarla arasıra bende karşılaşıyorum. Ama çok acımasızca eleştirmek hatta alaya almak profesyonellikse ben ona da karşıyım. Bilgi tevazuyu getirir, içi dolu olan başağın boynu eğik, boş olanınki dik durur. Burada ben profesyonel grafikerim diyenlerin kaçı bu iş ile ilgili bir bölüm bitirdi, çalışmalarını akademik düzeyde devam ettirdi, doktora, master yaptı. 2 yıllık üniversite bitiren kendini veya birkaç iyi çalışma ortaya koyan kendini profesyonel zannediyor. İnsanlara yaklaşım tarzımızı bence gözden geçirmeliyiz.

ben de onu anlatmaya çalışıyorum ama profesyonel diye nitlendirdiğimiz ki bence profesyonelliklerine gölge düşürdüler anlamıyorlar beni belki de ben anlatamadım.

kaleydoskop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mesleğe yeni başlamış olmak... yani bu bütün olumsuzlukları amorti mi edecek...
yeni başlayan biri "bunu ben yaptım nasıl olmuş?"" demeden önce yüzlerce dekupe bırakır gerisinde... 10larca kitap dergi karıştırır, tasarladığı şeyi yapmadan önce bulabildiği bütün benzerlerini araştırır ve öylesine özenir ki yaptığı işe birileri baktığında o ışığı görsün, onun ciddiyetine inansın, işine yarar birşeyler söylesin...

şimdi bu işe baktığımda, düşünüyorum ki bu işi yollayan beni hafife alıyor. mesleği hafife alyıyor, iki salladım afiş oldu diye düşünüyor...

dua et ki insanlar bu işe birşeyler söylüyor.

ben senin yerinde olsaydım, bunu ciddi bir başarı olarak algılardım.

katılmamak mümkün değil......

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Türk dil kurumu'nun sözlüğünde profesyonelin karşılığı: Bir işi kazanç sağlamak amacı ile yapan...
meraklı, hevesli, amatör, özengen karşıtı....

sokaktaki simitçi burdaki birçok arkadaştan çok daha profesyonel bir insan