Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

enproje afiş tasarımı

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
erzurum aziziye eğitim kurumlarının, enproje (yaşanabilir bir dünya için enerji ve kaynakları proje olimpiyatı) afiş tasarımı. bu yıl birincisi yapılacak olan organizasyonun diğer kurumsal tasarımlarınıda bitince beğeninize sunucağım...

af2008sondb9.jpg

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
enproje (yaşanabilir bir dünya için enerji ve kaynakları proje olimpiyatı)

Bu projeye göre dünyanın mümkün olduğunca doğal kalmasina dikkat ediliyor herhalde. Ve enerji kaynaklarının onu bozmamasina.

Ama afiste kullandigin resim yapay bir oyun alani gibi duruyor. Daha doğal ve gerçek resimler kullanmani tavsiye ederim.

Logo güzel ve biraz daha üzerinde çalisabilirsin.

Başarilar.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
düşünce ve uygulama güzel olmuş..
eline sağlık..

saygılarımla

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
enproje (yaşanabilir bir dünya için enerji ve kaynakları proje olimpiyatı)

Bu projeye göre dünyanın mümkün olduğunca doğal kalmasina dikkat ediliyor herhalde. Ve enerji kaynaklarının onu bozmamasina.

Ama afiste kullandigin resim yapay bir oyun alani gibi duruyor. Daha doğal ve gerçek resimler kullanmani tavsiye ederim.

Logo güzel ve biraz daha üzerinde çalisabilirsin.

Başarilar.

teşekkür ederim...

dikkatinizden dolayı sizi tebrik ederim, evet haklısınız, afişte kullanılan materyallerinde
projenin konusuna uygunluk açısından doğal olması daha şık olurdu kesinlikle, logoya
gelince onda da haklısınız, siz beğenmişsiniz ama ben hiç beğenmedim, bazı işler vardır ki
hepimizin bildiği gibi istediğiniz şeyi bir türlü yapamassınız ve bunun da birçok sebebi vardır...
organizasyon için 6 ad. logo tasarladım ve neticede bu logo seçildi bu logoda düzeltmelerle
malesef afişte gördüğünüz son halini haldı. benim favorim olan logo da bu...
enprojelogocd9.jpg

soprano

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma eline sağlık

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
;)

teşekkür ederim...

dikkatinizden dolayı sizi tebrik ederim, evet haklısınız, afişte kullanılan materyallerinde
projenin konusuna uygunluk açısından doğal olması daha şık olurdu kesinlikle, logoya
gelince onda da haklısınız, siz beğenmişsiniz ama ben hiç beğenmedim, bazı işler vardır ki
hepimizin bildiği gibi istediğiniz şeyi bir türlü yapamassınız ve bunun da birçok sebebi vardır...
organizasyon için 6 ad. logo tasarladım ve neticede bu logo seçildi bu logoda düzeltmelerle
malesef afişte gördüğünüz son halini haldı. benim favorim olan logo da bu...
enprojelogocd9.jpg

Ben de sizi tebrik ederim.
Favori logonuz da güzel ama daha çok agaclari animsatiyor o yüzden daha çok dünya genelini kapsayan bir logo olmali.
Kolay gelsin.

okan1990

🌱Yeni Üye🌱
arkadas tasarım nın 1o numra bişi olmus basarıların dewamını dilerim:D

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarımın guzel olmus ıkı logonu da cok begendım.ama benım afıste gozume carpan ılk olay ne bılıyo musun.afıstekı pervanelerın hep aynı acıyla durması.yanı uclu sıstem hıc bozulmamıs.ama harıcınde begendım elıne saglık...

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadas tasarım nın 1o numra bişi olmus basarıların dewamını dilerim:D

teşekkür ederim...

tasarımın guzel olmus ıkı logonu da cok begendım.ama benım afıste gozume carpan ılk olay ne bılıyo musun.afıstekı pervanelerın hep aynı acıyla durması.yanı uclu sıstem hıc bozulmamıs.ama harıcınde begendım elıne saglık...

teşekkür ederim...
ewet haklısınız, 4 rüzgar gülüde birbirinin aynısı, düzelteceğim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

hemze

🌱Yeni Üye🌱
ben yapmıs oldunuz calısmayı çok begendim elinize saglık darısı benim basıma

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
3e kırım organizasyon şartnamesini anlatan broşürün ön tasarımı...

bror20083dey6.jpg