Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ENŞAH Enerji ve Mühendislik Kartvizit Çalışması

nisamz

🌱Yeni Üye🌱
90656208.jpg
kart2d.jpg

ben basit kartvisit sevmiyorum ne kadar şık olursa o kadar iyi bence

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
ben basit kartvisit sevmiyorum ne kadar şık olursa o kadar iyi bence

1-) Şıklıktan kastınız bol renk bol efect bol resim anladığım kadarıyla, peki sizin yorumunuza göre sade ama şık bi tasarım olamaz mı?

2-) "Ş" harfinin fontu neden farklı ve çirkin.. çünkü ingilizce desteklemiyor seçtiğiniz karakter o yüzden, ama Şık olsun diyorsuzun!..

3-) Telefon kısımlarını yazarken en ufak bir mizampaj/düzen yapmamışsınız ne altalta gelmelerine ne iki noktadan sonra boşluk bırakmalara dikkat etmemişsiniz ama Şık olsun diyorsunuz!...

4-) Logo bariz çalıntı hemde iki kere anlaşılıyor.. Zaten meşhur bir fotograf arşivi sitesinin logosu hemde resim olarak koyduğunuzdan yani çizmeye üşendiğinizden zemin ile birleşmemiş kare bariz gözükyor..

Bence Şıklık anlayışınızı değiştirip emek veren arkdaşların çalışmalarına göz atın...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dağ fare doğurdu derler ya aynen o misal olmuş sizin çalışmanız. Bütün eksiklikler hatta benim göremeyeceğim veya dikkat edemeyeceğim kadar detaylı bir şekilde Onur arkadaşımız tarafından ifade edilmiş. Bırakın sizin çalışmanızın gösterişli mi yoksa gösterişsiz mi olduğuna başkası karar versin siz değil.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece Ş harfi değil fonttan ayrı olan
Kullanılan font Türkçe destekli olmadığı için İ harfleri de farklı olmuş.