Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Graf bölümü biraz göze batıyor gibi. belki büyük harf olmaları belkide @ işaretinin kullanım şeklinden dolayı. Tam bilemiyorum ama o bölüm gözüme batıyor nedense.
bir uyumsuzluk var sanırım bir bölümü küçük harf bir bölümü büyük harf olduğu için bence hepsini enter ile aynı formatta yapmalsın ellerine sağlık. renk olarak güzel
yorumlarınız için tşk ederim logoya gelirsek büyük küçük olmalarını bilerek ayarladım birbirlerinden ayrılsın ama bir bütünü oluştursun istedim farklı bir tarz yakalayıp klişe şeylerin dışına çıkmak istedim
kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. bence aynı font olurlarsa, 3 farklı font tipi (2 font + @ işareti) algılamak yerine daha iyi bir sonuç çıkar gibi. bu haliyle "@" işaretine doğru gittikçe font üstündeki algı dağılıyor sanki.
Font aynı font o belli zaten ama bir rahatsızlık veren yanı var. Bunu söylerken kötü oldu demiyorum. Güzel duruyor ama dediğim gibi birşeyler tırmalıyor. Buda büyük ihtimalle büyük küçük olayından kaynaklanıyor. Acaba diyorum hepsini küçük harf yapsan ve graf bölümünü mavinin başka bir tonu yapsan daha iyi olmazmı?
tabi herkezin beğenileri farklıdır bu çalışma üniversite yıllarımdan baskılı hali de güzel duruyordu. Oturmuş şeyleri deiştirmek pekte hoş olmaz die düşünüorum yorumun için tşk ederim.