Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Entergr@f

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
enter.jpg

grafik tasarım ve internet içerikli bir gazete için tasarlandı.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Graf bölümü biraz göze batıyor gibi. belki büyük harf olmaları belkide @ işaretinin kullanım şeklinden dolayı. Tam bilemiyorum ama o bölüm gözüme batıyor nedense.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir uyumsuzluk var sanırım bir bölümü küçük harf
bir bölümü büyük harf olduğu için
bence hepsini enter ile aynı formatta yapmalsın
ellerine sağlık. renk olarak güzel

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için tşk ederim logoya gelirsek büyük küçük olmalarını bilerek ayarladım birbirlerinden ayrılsın ama bir bütünü oluştursun istedim farklı bir tarz yakalayıp klişe şeylerin dışına çıkmak istedim

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. bence aynı font olurlarsa, 3 farklı font tipi (2 font + @ işareti) algılamak yerine daha iyi bir sonuç çıkar gibi. bu haliyle "@" işaretine doğru gittikçe font üstündeki algı dağılıyor sanki.

iyi çalışmalar

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar açıkılık getireyim logonun tamamı aynı karakter sadece büyük ve küçüklük durumu var

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Font aynı font o belli zaten ama bir rahatsızlık veren yanı var. Bunu söylerken kötü oldu demiyorum. Güzel duruyor ama dediğim gibi birşeyler tırmalıyor. Buda büyük ihtimalle büyük küçük olayından kaynaklanıyor. Acaba diyorum hepsini küçük harf yapsan ve graf bölümünü mavinin başka bir tonu yapsan daha iyi olmazmı?

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabi herkezin beğenileri farklıdır bu çalışma üniversite yıllarımdan baskılı hali de güzel duruyordu. Oturmuş şeyleri deiştirmek pekte hoş olmaz die düşünüorum yorumun için tşk ederim.