Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EPS Formatı

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm
Grafik tasarım - EPS Formatı Arkadaşlar şimdiye kadar tasarımlarımı Corel X5 ile yapıp internet üzerinden Dijital Baskıya gönderirken, baskıcının isteği üzerine Corel X12 olarak gönderiyordum, bu şekilde şimdiye kadar sorun yaşamadım, demek istediğim, internet üzerinden baskıya gönderirken EPS formatında göndersem bir sorunla karşılaşır mıyım?, evde ufak bir test yaptım, EPS Formatının boyutu bayağı düşük, Corel X12 Formatın göre. Arkadaşlar ilk defa göndereceğimiz için bir hatayla karşılaşmak istemiyoruz, telefon açtığım Dijital Baskıcı arkadaş, Corel X12 olarak göndermemi tavsiye etti. Bu konuda görüş ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Dijital baskıda tiff veya eps formatlarını gönderebilirsin.Eğer birebir çalışıyorsan dijital baskıda riplerken bir sorun yaşamaz ama dijital baskıcı kendi exportlayarak bazı sorunları en aza indiriyor.Örneğin sen germe yada kenar payı vermiyor isen corel drawda bunuda ayarlayarak exportluyor olabilir tabi sebebi neyse artık.Ama ben eps ve tiff gönderdim hep.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yanıtınız çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.