Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

.eps ve .ai dosyalari nasil editlenir?

gforce

🌱Yeni Üye🌱
Selam,

Internette warez v.s sitelerde oldukca cok .eps ve .ai uzantili hazir dosyalara rast geliyoruz, birkac tane denemek icin indirdim, tabi indirirken psd dosyalari gibi oldugunu düsünüyordum, ancak bu dosyalari Ai ile acinca isin öyle basit olmadigini gördüm.Bu dosyalari en kolay isimize yarayacak sekilde nasil ve hangi programla editleriz veya konu hakkinda bir tutorial bulabilirmiyiz yardimci olursaniz cok sevinirim.

iyi günler :)

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sen direk jpg olarak çıktısını al . file export tan sonra photoshop ta kullanırsın. Anladığım kadarıyla illustratior kullanmadın daha önce. O yüzden v ye bas sonra işine yarayan nesneye tıkla sonra kes yeni belge acıp yapıştır. File export de jpg sec. gelen ekranda 300 dpi colur mode da rgb seç. photoshopta kullan :)

muzikbaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sen direk jpg olarak çıktısını al . file export tan sonra photoshop ta kullanırsın. Anladığım kadarıyla illustratior kullanmadın daha önce. O yüzden v ye bas sonra işine yarayan nesneye tıkla sonra kes yeni belge acıp yapıştır. File export de jpg sec. gelen ekranda 300 dpi colur mode da rgb seç. photoshopta kullan :)

Açmayı bilmiyor arkadaşımız, sen export al diyorsun.
İllustrator bilmediğini düşündüğün birisini photoshop bilen birisi olarak düşünmüşsün, bu da güzel.
v ye bas sol yap, topla gel.
Vektörel editlemek diyor. Edit !! diyor..

İşkembeden atmayalım cevapları, senin burada yazdığın 2 satır için arkadaşın saatlerce pc başında uğraşabileceğini unutma.

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
psd dosyasa formatını biliyor. ai de acınca dior. actıktan sonra dediklerini yapmayı öğrenmek en fazla 15 dakika alır. menülerde bir fark mı var. ? (file menüsünde) yok. sorun ne o zaman.