Yetişmesi gerektiğinden dolayı biraz acele iş oldu açıkçası ama yine de paylaşmak istedim.
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 12 Tem 2014 #1 Yetişmesi gerektiğinden dolayı biraz acele iş oldu açıkçası ama yine de paylaşmak istedim. Son düzenleme: 12 Tem 2014
elegan41 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Şub 2012 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emresahinoglu.com.tr 13 Tem 2014 #2 Bence gayet iyi olmuş ellerine sağlık
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 14 Tem 2014 #3 elegan41' Alıntı: Bence gayet iyi olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim.
elegan41' Alıntı: Bence gayet iyi olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim.
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 14 Tem 2014 #4 revize edilmiş halleridir.
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 15 Tem 2014 #5 Bence ilk yapılan (hani şu aceleye gelen ) çalışmanın sadece erciyez yazısı (aynı renk) olsa daha güzel olur veya revize edilenlerin 3 numarası. Eline emeğine sağlık.
Bence ilk yapılan (hani şu aceleye gelen ) çalışmanın sadece erciyez yazısı (aynı renk) olsa daha güzel olur veya revize edilenlerin 3 numarası. Eline emeğine sağlık.
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 15 Tem 2014 #6 ma®tin' Alıntı: Bence ilk yapılan (hani şu aceleye gelen ) çalışmanın sadece erciyez yazısı (aynı renk) olsa daha güzel olur veya revize edilenlerin 3 numarası. Eline emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, muhtemelen bunlar da beğenilmeyecek gibi ama bilmiyorum bakalım sonuç ne olacak bekliyorum şu an
ma®tin' Alıntı: Bence ilk yapılan (hani şu aceleye gelen ) çalışmanın sadece erciyez yazısı (aynı renk) olsa daha güzel olur veya revize edilenlerin 3 numarası. Eline emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, muhtemelen bunlar da beğenilmeyecek gibi ama bilmiyorum bakalım sonuç ne olacak bekliyorum şu an
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 15 Tem 2014 #7 tükenmezkalem' Alıntı: Teşekkür ederim, muhtemelen bunlar da beğenilmeyecek gibi ama bilmiyorum bakalım sonuç ne olacak bekliyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Ekmeğin gramajını düşürüp "Bu yıl da zam yapmadık kardeşim, enflasyona inat vatandaş için direniyoruz" diyen zihniyet... İşin hiç kolay değil, umarım çok uzamaz.
tükenmezkalem' Alıntı: Teşekkür ederim, muhtemelen bunlar da beğenilmeyecek gibi ama bilmiyorum bakalım sonuç ne olacak bekliyorum şu an Genişletmek için tıkla ... Ekmeğin gramajını düşürüp "Bu yıl da zam yapmadık kardeşim, enflasyona inat vatandaş için direniyoruz" diyen zihniyet... İşin hiç kolay değil, umarım çok uzamaz.
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 15 Tem 2014 #8 ma®tin' Alıntı: Ekmeğin gramajını düşürüp "Bu yıl da zam yapmadık kardeşim, enflasyona inat vatandaş için direniyoruz" diyen zihniyet... İşin hiç kolay değil, umarım çok uzamaz. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle öyle ben de uzamaz inşallah diyorum kendi kendime. Hele yaşadığım şehir itibariyle bu tip insanlardan yüzbinlerce mevcut çoğunu da tanıyorum yakından
ma®tin' Alıntı: Ekmeğin gramajını düşürüp "Bu yıl da zam yapmadık kardeşim, enflasyona inat vatandaş için direniyoruz" diyen zihniyet... İşin hiç kolay değil, umarım çok uzamaz. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle öyle ben de uzamaz inşallah diyorum kendi kendime. Hele yaşadığım şehir itibariyle bu tip insanlardan yüzbinlerce mevcut çoğunu da tanıyorum yakından