Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Erka Tours Katalog

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
169897_527895063917714_1150424067_o.jpg

Benzer konular

maligrafik

🌱Yeni Üye🌱
Asla yıkıcı yorum yapmaktan yana olmayan biri olarak, bu işin acemisi olmadığınızı, tasarımı, grafiği belli bir seviyede bildiğinizi görüyorum.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Yalnız madem buraya yorumlanmak üzere bir çalışmanızı koymuşsunuz, biz de üstümüze düşeni yapalım.İşini yaptığınız konu, kurum, tema ile bu tasarım uyumlu olmamış.İlk bakışta bende lise coğrafya kitabı sayfalarına bakıyormuşum gibi bir his uyandırdı.Yani ders kitabı tasarımı gibi olmuş...Kolay gelsin.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu kataloğu okuyanlar bazı yerlerinde zorlanacaktırlar. Opasite %50 civarlarındaysa bunu bende 25 veya 30 a çekin. Hatta 20 bile olabilir. veya ps de , yazı olan yerlere kuvveti azltılmış silgiyle dokunabilirsiniz. Bende geçenlerde bir katalog yaptım ve yazı olan yerlere silgiyle hafifçe dokundum. İşlevi daha ön planda olmalı, yani rahat okunmalı.

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlar için teşekkürler. işi ps de yapmadım Illustrator ve Indesign kullandım sadece fotolara ps kullandım. yazılar gayet güzel okunuyor. Ders kitabı görünebilir çünkü Kapadokyayı anlatıyor ;) tekrar teşekkürler..