Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

♥ erkekler kadinlari mutlu etmek için ne yapmali, ve kadınlar ne yapmalı‏

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Kızdırmaya gerek yok..Kızları ve Erkekleri birbirine düşürmek konusunda Doçentliği var onun :p:utann:

yarıldım burada gülmekten :rofl::rofl::rofl: reyting reyting :rofl::rofl::rofl: uyuyordum ben ya ne yapmışınız siz altı üstü bi mail pasladım buraya girmişiniz yine birbirinize :D:D:D

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
yarıldım burada gülmekten :rofl::rofl::rofl: reyting reyting :rofl::rofl::rofl: uyuyordum ben ya ne yapmışınız siz altı üstü bi mail pasladım buraya girmişiniz yine birbirinize :D:D:D

Biz bir şey yapmadık..Biri ortaya bomba koyup kaçmışşş:D

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
ay siz bağğğyanlar ne kadar alıngansınız yav altı üstü geyik muhabbeti :sweating:

Alınacağım en son muhabbettir kadın erkek muhabbeti ki bence burada mesaj erkeklere:D bilmem aldınız mı :giggle:

gecenin ikisinde böyle paylaşım yapıp yatarsan
olacaklarada katlanman gerek volkancım :)
işlerinede gelmedi değil hani
:giggle: hayata 3'e - 9999999 önde başlıyorlar :angel:

Şahsen benim çok işime geldi:D:D

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
gene bişi demiyorum:D:D::D

tabii canım çeksinler kahrımızı :) Öyle alt alta yazınca kolay göründü sanırım ama o 99999 maddeyi uygulamak gerekiyor bir bayanı kazanmak için selim beyler / volkan beyler :giggle: :D:D

bak ya hemen zeytinyağ modu mesaj bizeymiş gayet net size işte :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Emin misin bidaha oku istersen:D Bize düşen görevler sayılı ve kolay iki şeye tav oluyorsunuz (Sözüm meclisten dışarı) siz bu moddasınız:sweating: :D

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
tabii canım çeksinler kahrımızı :) Öyle alt alta yazınca kolay göründü sanırım ama o 99999 maddeyi uygulamak gerekiyor bir bayanı kazanmak için selim beyler / volkan beyler :giggle: :D:D

Emin misin bidaha oku istersen:D Bize düşen görevler sayılı ve kolay iki şeye tav oluyorsunuz (Sözüm meclisten dışarı) siz bu moddasınız:sweating: :D

eminecimm arkandayım canım benimm volkan beyler ve selim beyler duyrulurrr..:D:D:D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yani bu listeye bakarak, biz kadınlar mı tatminsiziz yoksa erkekler mi çok basit anlamadım valla :D :D :D
Ama evli biri olarak tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki;
Yüzde yüz doğru :bigsmile::bigsmile:

eskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Abi tebrik ederim güzel yaklaşım...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Ayy ayy Allah sizin çenenizden korusun bizi amaaan tatminsiz yaratılanlar sizi :D:D:D

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
evvet!!! tabii ki bu kadar çok şey istiyorum. Dünyaya bir kez geliyorum, her güzel şeyi tanımak da hakkım. Erkekler için de bu böyle, sadece onlar için güzel şey sayısı az... yazık aslında neler kaçırıyorlar bir bilseler...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Her türlü güzelliği biz sunuyoruz tabiki tatminsiz olucaz, okadar istemekde hakkımız...:)

Ver ver ver ver ver allahım ver :D