Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Es Design

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
31796esdesiqn1.jpg

Kendi Adıma Yapmş olduğum bi çalışma.

Benzer konular

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çook beğendim ellerine sağlık çok güzel cıvıl cıvıl çok renkli güzel bi çalışma.......tam benim tarzımda....

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel olmuş sadece yuvarlak içinde "es" ve "g" içinde "o" koyduğunu biraz kalabalık geliyor "es" ve "o" kaldırsanız daha sade ve güzel olur eline sağlık

dolphin55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görsel olarak hoş bir çalışma. Ama benim önerim biraz daha sade tasarımlar üzerinde yoğunlaşman. Logoda 2 yada 3 renk kullanman daha ağır bir hava kazandıracaktır. Hayatın karmaşası insanı yeteri kadar yoruyor. Bu karmaşaya görsellerimizle destek vermeyip amacına uygun sade fikirler ile daha sonuca yönelik tasarımlar açığa çıkaracağımız inancındayım.

Emeğine sağlık...

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
Düşüncen İçin Teşekkür Ederim dolphin55.Web Tasarım Logosu Olduğu İçin Biraz Renkli Olmasını İstedim Ama Sade Tasarımı Bende Tercih Ediyorum

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güsell çalışma tebriklerde şekilin içindeki es yazısı gereksiz bence yinede elinize sağlık

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazı karakteri ve görselleri çok beğendim renkler de güzel ama g ni içindeki olmamış bence çıkarsan daha ii es i daraltıp aşağıda tekrar kullanmışsın içini boşaltıp bi tezat oluşturmusun ama aynı ebatta daha ii olurdu die düşünüyorum daralmış hali diil eline sağlık gözlerim çoştu sayende:D

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görsellik olarak güzel sayılır. ama firma isimlerine Türkçe isimler verme yanlısıyım. Türksün. çalıştığın insanlarda Türk. bir düşün istersen.

çalışmalarında başarılar dilerim.

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görsellik olarak güzel sayılır. ama firma isimlerine Türkçe isimler verme yanlısıyım. Türksün. çalıştığın insanlarda Türk. bir düşün istersen.

çalışmalarında başarılar dilerim.

katılıyorum. bende açacağım reklam ajansımın ismini yılmazlar koydum soyadım.... ama metehan dizayn, börteçine ajans yada asena tasarımda olabilir.. bütün bunlar güzel....

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çok renkli olmuş fakat yinede iyi. emeğine sağlık!..

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel olmuş sadece yuvarlak içinde "es" ve "g" içinde "o" koyduğunu biraz kalabalık geliyor "es" ve "o" kaldırsanız daha sade ve güzel olur eline sağlık

katılıyorum es ve o kalkmalı.. ellerine sağlık güzel olmuş..