Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

es elektron logo

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
es elektron logo çalışmam şu an firmada kullanılmaktadır:
eselektron.jpg

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mustafa Bey.
Öncelikle emeğinize sağlık diyorum.Çalışmada bir hata gözüme ilişti öncelikle ondan bahsetmek istiyorum. UYDU-GÖRÜNTÜ-SES-CCTV SİSTEMLERİ yazısında bloklama hatası var.Yazıyı sol tarafa tam bloklamamışsınız.Biraz boşluk kalmış.
Ayrıca oraya kadar çekmeniz pek iyi durmamış.Sadece es elektron yazısı ile bloklasaydınız daha hoş dururdu gibime geliyor.

Amblemde İlk E harfini lacivert yapsaydınız nasıl olurdu acaba ?

Tekrardan emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler akadaşlar

]
normalde renkler kırmızı ve siyah ama öyle oldu sonradan güzel yorumlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
güzel yorumun için teşekkürler neredeyse 10 sene oldu bu logoyu çizeli daha coreli yeni kullanmaya başladığım zamanlarda

Ben teşekür ederim mustafa bey 10 sene önce kimse logonun ne olduğunu bile bilmiyorduki siz bu tarzda bir logo bile yaptıysanız tekrardan takdir ederim ve başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler akadaşlar

Mustafa Bey.
Öncelikle emeğinize sağlık diyorum.Çalışmada bir hata gözüme ilişti öncelikle ondan bahsetmek istiyorum. UYDU-GÖRÜNTÜ-SES-CCTV SİSTEMLERİ yazısında bloklama hatası var.Yazıyı sol tarafa tam bloklamamışsınız.Biraz boşluk kalmış.
Ayrıca oraya kadar çekmeniz pek iyi durmamış.Sadece es elektron yazısı ile bloklasaydınız daha hoş dururdu gibime geliyor.

Amblemde İlk E harfini lacivert yapsaydınız nasıl olurdu acaba ?

Tekrardan emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık ben beğendim başarılar dilerim.

Ben teşekür ederim mustafa bey 10 sene önce kimse logonun ne olduğunu bile bilmiyorduki siz bu tarzda bir logo bile yaptıysanız tekrardan takdir ederim ve başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla.

Bütün söylediklerimi geri alıyorum :))

ben bu işe fırça ile başlamıştım 25 sene önce 12 yaşımda iken o zamanlar bilgisayar nerede kalemle çizer fırça ile boyardık logolarıda öyle çizerdik eskişehirde bir tane grafiker vardı ben başladığımda oda tüm türkiyenin bildiği diyeceğim umarım yanlış düşünmüyorumdur bahattin atak başkada grafiker yoktu ve 10 tane reklamcı vardı sadece yorumlarda herşey önemli normalde logo kırmızı ve siyahtı

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
açıkcası konuyu ilk açtığımda sizden çok farklı bir logo bekliyordum yapmış olduğunuz logoyu görünce şaşırdım gerçekten zira yorumları okuduğumda 10 sene evvel yapılmış bir logo olduğunu anladım o zamanki istekler ve şartlar dahilinde güzel bir çalışma emeğinize sağlık şunuda belirteyimki biz elazığda 1995 yılında ankaraya klışe yapmak için iş yollardık tipoda basabilmek için tekrardan elinize sağlık

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler

açıkcası konuyu ilk açtığımda sizden çok farklı bir logo bekliyordum yapmış olduğunuz logoyu görünce şaşırdım gerçekten zira yorumları okuduğumda 10 sene evvel yapılmış bir logo olduğunu anladım o zamanki istekler ve şartlar dahilinde güzel bir çalışma emeğinize sağlık şunuda belirteyimki biz elazığda 1995 yılında ankaraya klışe yapmak için iş yollardık tipoda basabilmek için tekrardan elinize sağlık

ancak o zamanlar corel'i yeni öğreniyordum daha daha sonra çok geliştirdim ama bu logo öyle kaldı ondan sonra çok logolar çizdim kimi tescil ettirdi kimi ettirmedi buda öylece kaldı teşekkürler yorumun için

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Tekrar kırmızı ve tekrar dışarda bir çerçeve bilmiyorum belkide ben sevmediğim için hoşuma gitmiyor. Bu çalışmada benim en çok gözüme batan alttaki "UYDU-GÖRÜNTÜ-SES-CCTV SİSTEMLERİ" yazısının logo kadar büyük olup göze sokuluyor olması bunun yanı sıra ambleminde bu kocaman logonun yanında yok olup gitmiş olması.. bana kalırsa amblem daha çok büyültülmeli ve "UYDU-GÖRÜNTÜ-SES-CCTV SİSTEMLERİ" yazısı daha küçük ve belki bu kadar bold olmayacak şekilde yazılmalıydı. Emeğine sağlık

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corelin acemiliği normalde

Tekrar kırmızı ve tekrar dışarda bir çerçeve bilmiyorum belkide ben sevmediğim için hoşuma gitmiyor. Bu çalışmada benim en çok gözüme batan alttaki "UYDU-GÖRÜNTÜ-SES-CCTV SİSTEMLERİ" yazısının logo kadar büyük olup göze sokuluyor olması bunun yanı sıra ambleminde bu kocaman logonun yanında yok olup gitmiş olması.. bana kalırsa amblem daha çok büyültülmeli ve "UYDU-GÖRÜNTÜ-SES-CCTV SİSTEMLERİ" yazısı daha küçük ve belki bu kadar bold olmayacak şekilde yazılmalıydı. Emeğine sağlık

o yazısız koyacaktım ama bu seferde diyeceklerdi bu firma ne iş yapar diye onuda koyayım dedim dilara yazının büyüklüğü açıklamayı herkes görsün diye öyle yaptık teşekkürler dilara