bundan 2 sene önce photoshopu ilk öğrendiğim zamanlarda yaptığım bir çalışma:
şuan sen iki sene önce yaptığın çalışmayı beğeniyormusun merak ediyorum doğrusu![]()
renkler itici geldi bana bir de logo sonradan mı montajlandı altta bir tane daha var sanırım
sağ alt köşedeki logoyu kastettim
ben niye altta başka malzemeler görüyorum acaba
sakin olun kesinlikle öyle demek istemedim :angel:alttaki logonun altında bir logo var ortada iki logo olunca normaldir gene graphicturk yazıyor altında üstteki logoyu xara 3d ile yapıp üstüne oturtmuştum öyle kaldı orjinali bende yani çalıntı değil ifade etmek istediğin buysa
beğeniyormuyum evet beğeniyorum neden ilk ciddi çalışmamdı photoshopda yaptığım ve bayağı biryerde kullanıldı maç biletlerinin arkasında es es bilet satış aracının arkasında ve halada kullanılmakta
ilk çalışmanıza göre iyi diyebiliriz. ama insan kendini yenilemeli, yeni yeni hergün bişeyler öğrenmeli, ufkunu genişletmeli... yıllar sonra yaptığınız tasarımı beğeniyorsanız bence biyerlerde bi eksiklik var demektir, gelişmek adına.
kendi görüşlerim bunlar tabi, kızmayın bana umarım eleştirilere açık bir karakteriniz vardır... çingene işi olmuş resmen... ayrıca gölgeyi yansıtmaya çalışmışsınız ama farkındaysanız yansıma ters olmuş..
daha güzel çalışmalarınızı görmek dileğiyle..
Bence gayet hoş bir serbest çalışma olmuş Mustafa Bey, elinize sağlık.
(kırmızı-siyah =>ES-ES)
"Es- es bilet satış aracının arkasında " sanıım görmüştüm![]()
alttaki yansıma logo üsttekine göre ters oldugu için eskişehirde görmekten nefret ettiğim tek fotoğraf
onun haricinde güze bi çalışma hemşo![]()