Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emeğine sağlık türk telekom ü harfinde problem var gibi yada resimden öle görünüyor. bence türk telekom ve alttaki logoları biraz küçültürsen daha şık olacak bence... başarılarının devamını dilerim...
emeğine sağlık türk telekom ü harfinde problem var gibi yada resimden öle görünüyor. bence türk telekom ve alttaki logoları biraz küçültürsen daha şık olacak bence... başarılarının devamını dilerim...
Dediğin gibi hocam... Bu şehire fazla bile Bizim buralarda vesikalık foto olmadan, iş başında foto olmadan, ya da rüyasında bile göremeyeceği otomobil resimleri olmadan yapılan kartvizit BAŞARILI sayılmaz Hasan kardeşim inş. değiştirecek bu anlayışı
Her gün havasını soluduğun, akşam olduğunda yollarında yürüdüğün, hafta sonları kafa dağıtıp kendini mesire yerlerine attığın ve yaşadığın şehir için bu şekilde bir katılımda bulunman bence çok üzücü üstadım, ve sen bir bolu esnafısın böyle düşünme bence.
Diğer sana katılan arkadaş için konuşmak bile istemem. Tanımak istemezsiniz...
Her gün havasını soluduğun, akşam olduğunda yollarında yürüdüğün, hafta sonları kafa dağıtıp kendini mesire yerlerine attığın ve yaşadığın şehir için bu şekilde bir katılımda bulunman bence çok üzücü üstadım, ve sen bir bolu esnafısın böyle düşünme bence.
Hocam Bolu'nun doğası benim için paha biçilemez bunda hem fikiriz lakin konu esnafa geldiği zaman dediğimiz mertebeye ulaşmadığını benden iyi bilmektesiniz..
Ünlü felsefeci La Bru'ere nin bir sözüyle başlamak istiyorum yorumuma; "Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır. "
Beni tanımanı beğendim
İyi ya da kötü, herkes tanır mutlaka... Fazla söze gerek yok...:alkis: