Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ESKO Ambalaj tasarımında en son nokta, şimdilik!

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
mümkünse görüşebilirmiyiz.

Yardım almak istiyorum mümkünse üstadım.

Program hakkında bilgin varsa seninlede olur. Ben yıllardır bu programı arıyorum ama bi türlü ne kullanan birini nede setupunu bulamadım.

yardım edecek kimse yokmu?

Yardım edecek kişiler elbette ki çıkacaktır. Bir başlık altında ne istediğinizi, ne yapmaya çalıştığınızı veya yaptıklarınızı paylaşın ki forum kullanmanızın bir sebebi olsun. Sizin gibi merak edenlere ortak cevaplar ortak çözümler olsun.

tugcular

🌱Yeni Üye🌱
çamaşır suyu ve yumuşatıcı etiket yapabilecekler lütfen bizimle irtibata geçsinler.. kendi markamız için ambalaj etiket çalışması yapabilenler *****mail adresimizden de bize ulaşabilirler..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
çamaşır suyu ve yumuşatıcı etiket yapabilecekler lütfen bizimle irtibata geçsinler.. kendi markamız için ambalaj etiket çalışması yapabilenler *****mail adresimizden de bize ulaşabilirler..

İş veren ilanları veya freelance çalışan arayanlar adlı bölümlere konu açınız.

fberber

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Esko plug-ıns

kardeş esko yazılımları çok pahalı ben de isterim esko ile çalışmak ama dünya para lisansı
özelliklede adobe için yazdıgı pluginsler çok hoşuma gidiyor ama ne fayda

Sana katılıyorum expressatör. ESKO Plug-Ins yazılımları gerçekten de endüstri haline gelmiş kurumsal büyük ambalaj firmalarının altından kalkabileceği düzeyde pahalı yazılımlar. Ancak sağladığı kolaylıklara ve hitap ettiği sektöre bakıldığında normal gibi gözüküyor. Çünkü sadece ambalaj üretimi yapan firmaların ilgi alanına giren yazılımlar. Özellikle Flekso ve Tifdruck (Gravür) baskı tekniğine göre renk ayrımı yapanların göz bebeği...

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Esko pahalı diyorsanız Realvue 3d Packager'ı deneyin. Ben kullanıyorum, hem fiyat uygun hem pratik. Kullanımı Esko kadar basit olmasa da aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurursak gayet iyi bir program. Visualiser'ı da içinde barındıran güzel bir program, üretimden çıkacak olan kutuyu tüm özellikleriyle birlikte (mat selefon, lokal lak, metalize, beyaz baskı , gofre, varak yaldız vs.) görebiliyorsunuz.
Pilyajları ve hatta pencereli kutuların asetatlarını bile yerleştirip görebiliyorsunuz.

Bence bi deneyin...

serkan.

🌱Yeni Üye🌱

uniquereal

🌱Yeni Üye🌱
resim 200x180 olduğu için hiç birşey gözükmüyor..