Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. çalışma başarılı olmuş arkadaşım emegine sağlık. 1, çalışmada arka fonu begenmedim çünkü et görseleriyle aynı tonda oldugu için görselleri ön plana çıkarmadıgını füşünüyorum.. başarılar...
fotoğraflar gayet net gözüküyor. Ben olsaydım tabaklardaki et resmini biraz daha büyütür. yapmış olduğun o şeritin ön tarafından ucunu biraz dışarı doğru taşırırdım.Ürün ön plana çıkmış olurdu. Bir çok grafiker bu uygulamayı yapar dikkıat çekici bir vitrin görünümü olurdu tavsiye ederim.
2. çalışma başarılı olmuş arkadaşım emegine sağlık. 1, çalışmada arka fonu begenmedim çünkü et görseleriyle aynı tonda oldugu için görselleri ön plana çıkarmadıgını füşünüyorum.. başarılar...
dostum tarih baya eski ama ben yeni gördüğüm için yorumumu yeni yapabiliyorum. grafik çalışmasına diyecek birşey yok gayet hoş olmuş eline sağlık. ancak et görsellerinin içinde domuz eti var. eğer domuz eti satan bir yer değilse pek hoş karşılanmaz