Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eti Çikolata Keyfi Deneme Ürün Fotografı

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yorum yapmadan önce yapılmış diğer yorumları okumuyor heralde hiçkimse. fıstıkların soyulması ile ilgili yorum gelmiş, üzerine açıklama yapılmış, hala soyulsa daha iyi iye yorum geliyor.

fotoğraf üstünde oynama yapmanızın yasak olduğunu düşünürsek arka fona diyecek birşey yok, aslında pek hoşuma gitmedi ama sonradan dekupe ile çözülebilir. sürahi biraz büyük gelmiş, bardak çok ufak ve kötü bir bardak olmuş. ikisinin arasında bir boyda bardak ile görmek isterdim. emeğine sağlık, bugün bütün çalışmalarına yorum yapıcam senin :)

Sonunda beni anlayan biri diye içimden geçirdim gerçekten teşekkürler.. :) Acaba bütün çalışmalarıma yorum yapma istediğide nereden geldi :)

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sonunda beni anlayan biri diye içimden geçirdim gerçekten teşekkürler.. :) Acaba bütün çalışmalarıma yorum yapma istediğide nereden geldi :)

senin çalışmalarına bakıyordum sıradan, sonra bir de baktım ki hepsine bir yorum yazıyorum. gerçi bitiremedim ama bir ara bunu tamamlıycam :)

buzveatesh

🌱Yeni Üye🌱
Kompozisyon cok guzel fakat surahi ve bardak hic uygun degil bence. Tang reklamlarinda kullanilan tarzda bir surahi veya klasik sut sisesi denenebilir, basarilar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kompozisyon cok guzel fakat surahi ve bardak hic uygun degil bence. Tang reklamlarinda kullanilan tarzda bir surahi veya klasik sut sisesi denenebilir, basarilar

Doğrudur. Ancak taktir edersiniz ki profesyonel çekim yapmıyoruz elimizdede sınırsız kaynak yok. Evde ne varsa onları kullandım. Yorum için teşekkürler..

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zemin rengi bence kötürüm tapıyor sanki herşey, ve bence perspektif gözürahatsızediyor.. sadece perdenin üst kısmına birazdaha fazla ışık vererek yeşilden beyaza yakın bir renk geçişi sağlanabilir ve biraz hareketlilik sağlanabilir. aklıma gelen diğer birşey ise fıstıkları çoğaltıp çikulatayı içine gömebilir sürahi halideki sütü de uygun bir yere yerleştirebilirsiniz...

numberonee_106

🌱Yeni Üye🌱
fıstıkları soysaydın daha ii olurdu:=))) demeyeceğim anlıyabılıorum gayet basarılı elinize saglık

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
arkadaş fotoğrafçı ya

makinenin sensöründen bahsediyor galiba lekeli diye :) uyumadınmı dilara sen daha

Son düzenleme:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Uyumamıştım valla abim bu aralar tersim döndüde :) .. Vampire döndüm iyice..

Sensör dediğini anlamıyorum ısrarla objektiften mi bahsediyoruz ? :S

Odak mesafesini ölçen sensor de olabilir, ama muhtemelen filmin yerini almış olan sensörden bahsediliyor.. Elektronik film diye düşünebiliriz. :)

Bu iddiasını neye dayandırdığını açıklamasını merakla bekliyorum arkadaşımızın.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Odak mesafesini ölçen sensor de olabilir, ama muhtemelen filmin yerini almış olan sensörden bahsediliyor.. Elektronik film diye düşünebiliriz. :)

Bu iddiasını neye dayandırdığını açıklamasını merakla bekliyorum arkadaşımızın.

Hı... iyiymiş.. Makinanın içine leke nasıl girmiş .. :).. Ovf ovf.. neyse bişe demiyorum ben.. Objektife laf atsaydı derdim olmuştur bişey diyede.. bu sensör işi garip oldu :)