Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

etiket tasarımı Gözde Çamaşır Suyu

graphics_ank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansdamla.net
gzdeama351305rsuyu.jpg

yorumlarsanız memnun olurum loğosu yok illa o gözü istedi o konuda suçsuzum :smile:

Son düzenleme:

Benzer konular

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
gözü istemiş müşteriden hayret... maaselef optik andırıyor bana değişikli yapması lazım bide ne amacı?logo isim? vs. vs bilgi aydınlatırsanız yardımcı oluruz

graphics_ank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansdamla.net
gözü istemiş müşteriden hayret... maaselef optik andırıyor bana değişikli yapması lazım bide ne amacı?logo isim? vs. vs bilgi aydınlatırsanız yardımcı oluruz

firmanın adı gözde bu küçük bi market satacagı çamaşır suyuna kendi markasını vurdurmak için etiket yaptırıyor biraz karışık anlayacağınız

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
  1. Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
    Konu başlığınızı
    edit.gif
    butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...
  2. Resim – Fotoğraf ekleme:

Foruma görsel (Fotoğraf / Resim) eklemekte sıkıntı çektiğiniz görünüyor. Lütfen Foruma Resim Yüklemek bağlantısını kullanarak ilgili anlatımı okuyunuz.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Gözde için gerçek bir logo çalışmalısınız... Korkarım ne renkler ne görseller, hiç biri olmamış... etiketlere bakın neler var neler yok başka bir fikir edinin... göz olayından kesinlikle vaz geçin. Ben bunu hiç görmemiş olmayı yeğlerdim açıkçası, en iyisi bu olmamalı yapabileceğiniz... Umarım kırıcı olmamışımdır. Ama ilk tepkim "şaka bu" oldu. Siz "şaka yaptım :D" deyin ve yeni bir şeyler yapın. Kolay gelsin.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
isim gözde çamaşır suyu... şimdi anladım göz resim hemen yada "de" diye anlaşmıyor benim düşüncem şu; "gözde" yazısı ve göz berrak gibi temiz çamaşır suyu olabilir mi? onun gibi bi fikri üret ne anlamda olduğuna yaratmalısın tabii sabırlı olması lazım farklı alteraktif üret müşteriniz fikri değişebilir belki ve bir de yazıları daha vurgulu olmalı arka plan rengi değişmelisin çamaşır suyu rengi uyumu olduğuna açık mavi olabilir yada beyaz rahat okuyabilmek için olabilir kolay gelsin

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çoğumuz elde malzeme olmadan müşteri isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Kimi zaman logo kimi zaman ürünün kendisi olmuyor. Ama estetik ve yaratıcılığımızı sonuna kadar kullanmaya özen gösteriyoruz. Bu çalışmaya bakınca tam bir felaket. Yorumlanacak hiç bir tarafı yok maalesef.

graphics_ank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansdamla.net
Gözde için gerçek bir logo çalışmalısınız... Korkarım ne renkler ne görseller, hiç biri olmamış... etiketlere bakın neler var neler yok başka bir fikir edinin... göz olayından kesinlikle vaz geçin. Ben bunu hiç görmemiş olmayı yeğlerdim açıkçası, en iyisi bu olmamalı yapabileceğiniz... Umarım kırıcı olmamışımdır. Ama ilk tepkim "şaka bu" oldu. Siz "şaka yaptım :D" deyin ve yeni bir şeyler yapın. Kolay gelsin.

o kadarmı kötü :sadsmile:

graphics_ank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansdamla.net
Etiket görsellerini inceleyip yapacağınız yeni çalışmayı dört gözle bekliyorum. Şu göz de konusunu müşterinize söyleyin özellikle. ne yaparsanız yapın o göz mahvedecek bunu da bilmeli...

müşteriye gösterdim çok begendi sen bu işi biliyon dedi buna zaman ayırmadım
eskisini görsen daha igrencti o gözde ısrarlı arabalara falan yapıştırrmış

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Müşteri taksiye biner.Çok acil yetişmesi gereken bir yer vardır ve taksi şoförüne çok hızlı gitmesini söyler.Halbuki hız sınırı konusunda uyulması gereken kurallar gayet açık ve nettir.
Taksi şoförü ne yapmalı?

Logo ve ambalaj tasarımı konusunda mantıksal, ticari ve görsel düzenleme kuralları bellidir.
Sadece müşteri istiyor diye bunları görmezden gelmek öncelikle yaptığınız işe ve kendinize olan saygınızın! göstergesi olacaktır.

graphics_ank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansdamla.net
Müşteri taksiye biner.Çok acil yetişmesi gereken bir yer vardır ve taksi şoförüne çok hızlı gitmesini söyler.Halbuki hız sınırı konusunda uyulması gereken kurallar gayet açık ve nettir.
Taksi şoförü ne yapmalı?

Logo ve ambalaj tasarımı konusunda mantıksal, ticari ve görsel düzenleme kuralları bellidir.
Sadece müşteri istiyor diye bunları görmezden gelmek öncelikle yaptığınız işe ve kendinize olan saygınızın! göstergesi olacaktır.

teşekkür ederim

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Taksi şoförü ne yapmalı?

the_one arkadaşıma katılıyorum....

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya bunu sölemek istemiyorum ama hayatım boyunca yaptığım tek iş profesyonel firmalarda etiket basımı yani letterpress sistem ( rulo etiket) ama böyle bir tasarıma hiç rastlamamıştım . Gözü kaldırman gerek o göz etiket basım sistemi için uygun deyil ve tasarım namınada cok anlamsız

fatmania

🌱Yeni Üye🌱
acıkcası konuda gözde camasaır suyu yazmasa ben bu etıketı goz ıcın solusyon yada lenslerle alakalı bıseylermıs gıbı dusurum ya da camasır suyuyla makınede ve elde yıkanan lensler:D cidden ama bence ortada calısma yok ... bı kere ne fırma ısmı bellı kı boyle devam ederlerse batarlar:) ne de etıket uzerınde camasır suyunu andıran bıse var..allahtan camasır suyu yazısı buyuk:))

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logosu yok ise uygun bir fontta gözde yazısını kullanmanız daha mantıklı değil mi?

Sizi kırmak istemem ama trajedik komedi olmuş. Gözde için göz kullanılıp yanına "de" yazılması çok düz ve sıradan bir mantık. O gözü kesinlikle kaldırmalısınız. Müşteri istese bile; müşteri istiyor diye tasarımı bu hale getiremezsiniz. Siz uygun birşeyler yapıp, müşteriye onu kabullendirmeyi deneyin. Unutmayın ki grafiker' in de ikna ve etkileşim gücü olmalı. Yoksa grafik tasarımdan anlamayan bir müşteri grafiği kendi bakış açısıyla yorumlar.

Tasarıma değinmek istemiyorum. Tekrar yeni ve amacına uygun bir çalışma yapmanızı öneriyorum. Çünkü bir etiket için çok koyu bir zemin, alakasız ve karmakarışık renkler kullanılmış.
Daha sade çalışmalar denemenizi öneririm.
Allahtan müşteri sizden çamaşır fotoğrafı koyup, yanına suyu yazmanızı istememiş :p

İyi çalışmalar...

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Müşteriniz illaki göz resminde ısrarlıysa bence vektörel bir göz kullanın.
Böylece "DE" yazısı ile daha iyi harmanlayabilirsiniz. Resim çok canlı durduğu için lens ambalajı gibi duruyor.