Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Euphrates Design - Logo Tasarımım

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
logoswshhhh.png

Kendi Logo Çalışmam ? Nasıl oldugu konusunda fikrlerinizi almak istiyorum​
:kiss1::surprised:

Benzer konular

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Güzel gözükmekte Yanlızca biraz bizi logonun geneli hakkında bilgilendirirseniz sevinirim:)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yakın bakılmıyor küçük koydugunuz için ancak .. fikir olarak güzel çalışma olarak başarılı bir logo.. Yanlız tam emin olamamkla birlikte.. yuvarlak kısımların hatlarında çizgiler fazla noktalı olduğu için şekil bozuklugu yaşanmış gibi.. belki tam oturursa yuvarlaklar daha hoş gözükebilirim.. Anlatabilmişimdir umarım.. Ellerinize sağlık... Saygılarımla..

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben açıkçası, daha önce de avatarınınzda görüp, ne güzel yapmış dediğim bir logo. benim çok hoşuma gitti.

iyi çalışmalar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Darth_cygan a katılmakla beraber benim gözüme takılan en önemli noktası, pathleme sonucu ortaya çıkan yuvarlama kısımlarındaki sorunlar..Aslında yuvarlamayla biraz daha uğraşman, kalıcı bir çalışma olmasına sebep olur..Kolay gelsin.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
creedwar in dediği gibi yuvarlama kısımlarında biraz problemler var.Mesela D harfinin sağ kısımdaki ovalin başladığı yer yumuşak değil sert başlıyor.E harfininde iç kısmında aynı problem var.Ama genel olarak ve düşünce olarak güzel bir logo olmuş elinize sağlık

cuneytgurler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.behance.net
üst taraftaki harf birleşimlerindeki sorun giderildiği taktirde ufakta bir renk ayarı çekilirse çok güzel olucak kolay gelsin.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşların dediklerini tekrarlamayacağım.Şunu söyleyebilirim;konsept çok hoşuma gitti.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Yorumlarınız İçin Öncelikle Teşekkurler Arkadaslar ben onu bılerek yaptım bılıyorum göze takılan tek o yan dedıgınız şey ama bu seferde köşe denılen olay hiç olmucak olması lazım mesela d harfinin orasında düpedüz belli ama onlar dedıgım gıbı bıle bıle yapılmıs bısey..Ve altındakı fontu göremiyorsunuz küçük buldum dün gece 3te koyım dedım arkadaslar alttakı fontta öyle kesimler yumusak degıl kımı yer yumusak kımı yer köşeli sert biçimde o bile bile yapılmıs bısey yanı... açıklaması : yanı sonucta grafik tasarım işimiz bunlarla gıbısınden yamuk düz gibi düşündugum bır çalısma....Fontun Her Noktasıyla oynanmıstır.

Beğenenlere ayrıetten teşekkur ediyorum... Yorumlarınız Gerçekten Benım İçin Önemli :)

LOGONUN BÜYÜK BOYUTU
photoshopicinbuyuk.png

Son düzenleme:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
büyük halinde daha net görülüyor. bencede "d" nin yuvarlağını tam yapın. harflerin yuvarlakları tam yuvarlak değiller. bir de "e" nin kuyruğu ile "e"-"d" harflerinin birleşim yerindeki "e" harfinin içe giren kısımların şekilleri aynı eğimde ve ritmde olursa sanırım daha estetik görünecektir.

iyi çalışmalar.

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet güzel ve başarılı bir logo.
Elinize, emeğinize sağlık.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Teşekkürler arkadaslar :) öyle yapıcam o zaman ama benı uğraştırcaksınız :) butun flashlar webteki değişicek :) öyle yapalım :)

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Düzenlenmiş logo ?

dadaadadad.jpg

Arkadaslar dedıklerınızı yaptım sanırım daha ıyı oldu ?:rofl:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel gözüküyor. ancak "d"nin yukarıdaki sapı ile "e"nin kuyruğu ve "d" nin "e" içine giren kısmı aynı dilden konuşmuyor. kıvrımları birbirlerinden farklı. sanırım onları da birbirlerine benzetmelisiniz.

iyi çalışmalar.

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logodaki e ve d harfleri sanki birbirine girmiş biraz 2 sini ayırıp birde o şekilde denemenizi tavsiye ederim

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
güzel gözüküyor. ancak "d"nin yukarıdaki sapı ile "e"nin kuyruğu ve "d" nin "e" içine giren kısmı aynı dilden konuşmuyor. kıvrımları birbirlerinden farklı. sanırım onları da birbirlerine benzetmelisiniz.

iyi çalışmalar.

dediğinizi daha öncedende söylemıstınız ben fark ettım yorumlarınızı ayrıntısına kadar okuyor bakıyorum öncelıkle teşekkurler... fakat dedıgınız iç kısım sankı devamı gıbı oluyor ve benım logoda anlatmak ıstedıgım yapı temel bı grafiker olarak köşeler ve yuvarlar kesimler ben bunu söz konusu alarak böyle bişey yaptım lisans fln herşey tamam zaten değiştiremem bidaha gerek yok demek ıstedıgımı anlamıssınızdır umarım yamuk olan vs herhangı bır çıkıntı gıbı bı durum yoksa yoksada problem yok teşekkurler arkadaslar yorumlar için...

mail sana katılmıyorum logo logoluktan çıkar font gıbı olur bence genede yorumun için sagol :wink::smile: