Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

euro 2008 logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
Türkiyeye bu sektörü ben getirdim.Benden iyisini mi bilcekler.Kötü dediysem kötüdür.

özür dileyerek flood yapıcam ama,bu logo tüm dünyada kullanılan,insanlar tarafından kabul görmüş bir logodur.siz de bunu yoruma sunmuşsunuz.sizde bu konuda çok deneyimli,yetenekli ve işinin ehli olabilirsiniz.ama böyle bir logo elbette ki kendini kanıtlamış biri tarafından yapılmıştır.burada bu konuda bizlerden yorum istemişsiniz.herkes fikrini belirtmiş.sizinle hem fikir olmadığımız için bizleri bu konuda bilgisiz yaptınız.sizi saygıya davet ediyorum.logonun kötü oluşu sizin yorumunuz.sonuçta bu logo dünyaca kabullenilmiş bir logo.logoyu beğenmeme konusundaki görüşünüze saygı duyuyorum,ancak sizden tekrar rica ediyorum lütfen bu konudaki yorumlarınızda insanların fikirlerini eleştirip,kimin ne kadar bilgili olduğunu bilmeden iddialı konuşmalar yapmayın.ve siz olsaydınız nasıl bir çalışma yapardınız?madem Türkiye'ye bu sektörü siz getirdiniz,o zaman bu meslekte uzun yıllar devirmiş olmalısınız.bir örnek çalışma hazırlayıp sunarsanız çok sevinir ve sizin engin tecrübelerinizden,yeteneklerinizden faydalanmış oluruz.bu kadar usta bir grafikerseniz lütfen, çalışmalarınızı ve tecrübelerinizi paylaşın ve yeni başlayan arkadaşlara yol gösterici olun.

saygılarımla...

kibritcan

🌱Yeni Üye🌱
peki bundan sonra yorum yapılacak bi konu koyarsam konu başlığına elkor84 hariç yazayım ki üstüne alınma konuyla ilgilenme.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Lütfen görüşlerinizi logo üzerinde yoğunlaştıralım, konu ile alakasız mesajlar silinecektir.

Saygılarımla

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
üzerime alınmadım zaten.üzerime alınmamı gerketirecek bir durum yok.sadece üslubunuz beni rahatsız etti.siz sadece beni değil bu logoyu beğenen herkesi kötülemişsiniz.logoyu beğenenlerin bu işten anlamadığını iddia etmişsiniz.bende genel bir yorum yaptım.ve siz olsanız nasıl bir çalışma yapardınız,bir çalışma yapıp gösterirmisiniz demiştim.
sanırım,sizinle hem fikir olunmaması sizi rahatsız etti ki,bu kadar tepkili yaklaştınız.

saygılar....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bence kötü bir çalışma. Logo çok dağınık. Demekki burda grafikten anlayan tek kişi benim.

Evet hepimiz sizden feyz almak için sıraya girdik bekliyoruz. Ama üzülerek görüyorum ki böyle bir insandan faydalanmamız için tek bir harakette bile bulunamamışsınız. Buda emin olun ki biz grafik tasarımı sizin gözünüzden görmek için pür dikkat yazacağınız her mesajı tabiri caizse gözlerimizi dört açmış bekliyoruz.

Türkiyeye bu sektörü ben getirdim.Benden iyisini mi bilcekler.Kötü dediysem kötüdür.

"Bu sektörü ben getirdim."
Evet ama sanırım siz Çin den getirmişsiniz. Bence biraz daha kaliteyi şeyleri getirseniz. Mesela mesleki ve insan saygısı..?

Birde dip not düşmek istiyorum: Logonun güzelliği amaca hizmetten sonra gelir. Amaca hizmet eden logo da bizlerin tabiriyle güzel bir çalışmadır.

kibritcan

🌱Yeni Üye🌱
daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
logoyu şöyle anlatacak olursak. Avustralyalı topa vuran bir efe ve elindeki meşalenin üstündeki alp dağları euro 2008 ruuhnu yansıtıyor.Solda gördüğünüz mavi çizgiler alplerden esen soğuk rüzgar.

looogooogoqz3.png

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
logoyu şöyle anlatacak olursak. Avustralyalı topa vuran bir efe ve elindeki meşalenin üstündeki alp dağları euro 2008 ruuhnu yansıtıyor.Solda gördüğünüz mavi çizgiler alplerden esen soğuk rüzgar.

looogooogoqz3.png

gerçekten bu işte çok iyisiniz. tebrik ederim. türkçe dil olimpiyat logosunu çok beğenmiştiniz şimdi dahada iyi anladım ne kadar çok beğendiğinizi. her seköre uygulamak lazım güzel şeyleri dimi

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

looogooogoqz3.png

Evet zaten Türkiye ye efeler Avustralya dan gelmişler...

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...