elkor84
🏆Pro Tasarımcı🏆
Türkiyeye bu sektörü ben getirdim.Benden iyisini mi bilcekler.Kötü dediysem kötüdür.
özür dileyerek flood yapıcam ama,bu logo tüm dünyada kullanılan,insanlar tarafından kabul görmüş bir logodur.siz de bunu yoruma sunmuşsunuz.sizde bu konuda çok deneyimli,yetenekli ve işinin ehli olabilirsiniz.ama böyle bir logo elbette ki kendini kanıtlamış biri tarafından yapılmıştır.burada bu konuda bizlerden yorum istemişsiniz.herkes fikrini belirtmiş.sizinle hem fikir olmadığımız için bizleri bu konuda bilgisiz yaptınız.sizi saygıya davet ediyorum.logonun kötü oluşu sizin yorumunuz.sonuçta bu logo dünyaca kabullenilmiş bir logo.logoyu beğenmeme konusundaki görüşünüze saygı duyuyorum,ancak sizden tekrar rica ediyorum lütfen bu konudaki yorumlarınızda insanların fikirlerini eleştirip,kimin ne kadar bilgili olduğunu bilmeden iddialı konuşmalar yapmayın.ve siz olsaydınız nasıl bir çalışma yapardınız?madem Türkiye'ye bu sektörü siz getirdiniz,o zaman bu meslekte uzun yıllar devirmiş olmalısınız.bir örnek çalışma hazırlayıp sunarsanız çok sevinir ve sizin engin tecrübelerinizden,yeteneklerinizden faydalanmış oluruz.bu kadar usta bir grafikerseniz lütfen, çalışmalarınızı ve tecrübelerinizi paylaşın ve yeni başlayan arkadaşlara yol gösterici olun.
saygılarımla...