Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gece yolcularından zorla poz alınmış gibi sanki. daha canlı gitar-enstrüman çalarken şarkı söylerken alınmış bi fotoğraf daha çekici olur düşüncesindeyim.zaten kıyafetleri koyu renk zemin de koyu renk farklı renk kullanılmalı bence. kolaylıklar dilerim. iyi çalışmalar
arkadaşlar eurovision 2008 yarışmasına afiş hazırlamak için yarışmama mı düzenlendi bana biri cevap yazarsa cok sevineceğimmmm... dedim dün ama hala bana bi cevap yazan olmadı...çalışmayı yapan arkadaş acaba keyfimi yaptı yoksa böyle bi yarışmamı düzenlendi...:S
netlik sorunu gözü ağrıtan bir sorun halini almış..
fonda netlik o kadar kötü durumda iken üstündeki köşeli desen çok net olunca kötü bir tezat oluşturmuş..
en önemli ayrıntıya gelince..tasarımlarda Boğaz Köprüsünü kullanıp ortasını kullanmamak iki yaka ayrıdır vurgusunu yapıyormuş gibi oluyor..ortayı tamamlarsan ve sayfaya ortalamadan kenarlarını afişin sağ ve sol yanına doğru taşırırsan daha iyi olacaktır..
ama yazdığım tüm olumsuz şeylere rağmen bunu düşünmüş ve yapmış olman çok güzel..ellerine sağlık..
eğer bu afiş eurovısion için yapılmışsa ve türkiyeyi temsil edecekse ben burda ay yıldızı baya bi aradım, anlatmak istediğim ay yıldız daha belirgin olsa ve zemin daha canlı olsa çok bomba olurdu. ama inanıyorum daha iyisini yapabilirsin
emeğine sağlık ama çok basit durmuş arkadaşım daha kreatif şeyler olabilir bence aşırı sade ayrıca zemin çok boş fotoğraf karelerini etkisi daha iyi olabilirdi iyi çalışmalar...