Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eurovision 2008 Afiş Çalışması

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
kusura bakma arkadaşım ama hiç olmamış fotoğraf kareleri renkler ve resimler iyi durmuyor ayrıca fon rengi daha canlı bir renk olmalı

[C_a_N_e_R]

🌱Yeni Üye🌱
gece yolcularından zorla poz alınmış gibi sanki. daha canlı gitar-enstrüman çalarken şarkı söylerken alınmış bi fotoğraf daha çekici olur düşüncesindeyim.zaten kıyafetleri koyu renk zemin de koyu renk farklı renk kullanılmalı bence.
kolaylıklar dilerim.
iyi çalışmalar

:)):)):)):))

Mor ve ötesi

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana bir cevap lütfennn

arkadaşlar eurovision 2008 yarışmasına afiş hazırlamak için yarışmama mı düzenlendi bana biri cevap yazarsa cok sevineceğimmmm... dedim dün ama hala bana bi cevap yazan olmadı...çalışmayı yapan arkadaş acaba keyfimi yaptı yoksa böyle bi yarışmamı düzenlendi...:S

zgr55

🌱Yeni Üye🌱
bence cok kötü emek harcaması yapmış ama kusura bakma

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok basit olmuş daha iyi olmalı

shylaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha güzel olabilirmiş renkler çok karanlık olmuş

arcantos

🌱Yeni Üye🌱
netlik sorunu gözü ağrıtan bir sorun halini almış..

fonda netlik o kadar kötü durumda iken üstündeki köşeli desen çok net olunca kötü bir tezat oluşturmuş..

en önemli ayrıntıya gelince..tasarımlarda Boğaz Köprüsünü kullanıp ortasını kullanmamak iki yaka ayrıdır vurgusunu yapıyormuş gibi oluyor..ortayı tamamlarsan ve sayfaya ortalamadan kenarlarını afişin sağ ve sol yanına doğru taşırırsan daha iyi olacaktır..

ama yazdığım tüm olumsuz şeylere rağmen bunu düşünmüş ve yapmış olman çok güzel..ellerine sağlık..

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mor ver otesı nınn cok aamtorcem yerlestırmıss yapıstırmaa gıbıı duruyorr.. dhaa güzell şeylrr yapabılırsınn:)

birgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer bu afiş eurovısion için yapılmışsa ve türkiyeyi temsil edecekse ben burda ay yıldızı baya bi aradım, anlatmak istediğim ay yıldız daha belirgin olsa ve zemin daha canlı olsa çok bomba olurdu. ama inanıyorum daha iyisini yapabilirsin

FoxyCrea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şaka gibi.. Gerçek afiş bu değil dimi?

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok mat özellikle resim çok karanlık olmuş yazı fontunuda değiştirmelisin

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık ama çok basit durmuş arkadaşım daha kreatif şeyler olabilir bence aşırı sade ayrıca zemin çok boş fotoğraf karelerini etkisi daha iyi olabilirdi iyi çalışmalar...

onurr

🌱Yeni Üye🌱
haklıısın arkadasım karanlık cozunurlukte koyuye benzıo