Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence banka logolarını biraz daha küçültüp aralarını biraz açarak yerleştiriseniz hem ürünleri gölgelememiş hemde daha şık bir çalışma elde etmiş olursunuz. Birde ben bu tarz soft çalışmalara Times fontunu hiç yakıştırmıyorum. Son olarak yazıları çalışma alanının kenarlarından birazdaha içerde tutmanız daha estetik bir görüntü kazandırır. Başarılar...
Fantazi bir çalışma bültende kulanıyımmı bilmiyorum sizden görüş bekliyorum.(Reklamcı olarak düşünün acaba çok abartılımı.Biliyosunuz abartı bazen ters tepki alabiliyo.)
1. calışmanızda sağda kullanmış olduğnuz mum fotolarının küçük olanında bir hata var. dğer resimi kapatmamak amacıyla yapılmış ama pek güzeş göründüğünü söyleyemem diğer fotonun shadowları ona denk gelince çirkin bi görüntü çıkmış . ücretsiz hediye paketindeki ışık vurgusu diğer sayfa düzeninden ters. banka logoları işin görselliğini biraz kapatmış onların küçülmesi çok iyi olur. Times yazı karakteriniz açıkcası pek hoşuma gitmedi okunaklı ama Görselliği zayıf bi yazı karakteri 2. çalışmada üstteki büyük fotoğraf çok iyi ayarlı diğer 3 fotoğradında Curvesini ona uygun bi şekilde ayarlarsanız görsellikte bütün olur zemindeki kağıt vurgusu güzel. ama shadowlar her ne kadar güzel görünsede biraz fazla 3. çalışmada tipografi güzel fakat çalışma bu haliyle 2 parçaya bölünmüş nereye bakarsan orası göze çarpıyor bütünük elde etmek için yazı yada foto kısımlarını küçültüp dengeye alabilirsin çokta güzel olur. realist düşünmek gerekirse fotoğraflar yerde duruyorsa shadowlar çok fazla yok bir yere asılı duruyorsa bant raptiye vb. gibi bir espri kullanmalısın 4. çalışmada vektörlerin karşılıklı kullanılması pek iyi durmuyo boyutsal bir farkllık daha gerçekçi kılar
'Türkiyenin en kapsamlı'...ile başlayan yeri neden hep farklı kullanıyorsunuz..en son yuklediklerinizde bence kugu çalışmada kullanılan çok iyi hepsinde onu kullanmanızı tavsiye ederim..kugulu çalışmadada Binlerce yeni ürünümüzü...ile başlayan cümlede bence kenarlara stroke vermeyin yada çok ince verin..Başarılar..