Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evlilik Site Tasarımı (Çiftler İçin)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Evlenip hoş bir hatıra olarak kalması için tasarladığım evlilik sitesi.Bu tür siteler yabancı ülkelerde çok fazla rağbet görmesine rağmen ülkemizde çok az bir kitle tarafından kullanılmaktadır.Yorumlarınızı bekliyorum.Kolay gelsin.

weddingj.jpg

Benzer konular

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel olmuş ali emre
emeğimne sağlık
başarıların devamını dilerim :)

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hımmm Türkiye'de de tutabilir mi acaba ne dersin kanki ? :D
Akalım mı piyasalara :D
Benim çok hoşuma gitti walla

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet Aliemre benimde hoşuma gitti istersen güzel bi proje yapalım ? :)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel fikir bence. En azından facebook'a koymaktan iyi olacaktır. :)

E

energy_explode

Guest
arkadaşım şahsi görüşlerimi söylüyorum lütfen kızma :)

üst kısımdaki kırmızı tonu fena değil ancak ora paul jane yazısı o kıvran harekete uygun durmuyor soldaki married ile baslayan yazı ve sağdaki are happy yazısı ayrı telden çalmakla beraber bira büyük duruyorlar ve font seçimini gözden geçirmeni tavsiye ederim

arkadaki gri ton bence evlilik sitesi için uygun değil biraz koyu kurduğun menü düzeni estetikten yoksun ve büyük içerik yerleşimin ve alt menü yerleşimin çok klasik ve amatörce sağ taraftaki fotoğraf filmi bana evlilik sitesinden çok fotoğrafçı yada film sitesi olduğu izlenimi bıraktı daha uygun şekilde kullanırsan bu etkiyi azaltacağına inanıyorum soldaki çiçek deseni bence içeriği olumsuz etkiliyor ve o çiçeği o şekilde kesip uygulaman zor olacaktır.tarayıcı uyumsuzlukları baş gösterecektir :)

emeğine sağlık kardeşim ancak daha iyi çalışmalar yapabileceğin kanaatindeyim bence daha iyi bir plan çıkartarak yeniden başlamalısın çok daha iyi bir çalışma çıkartacağına eminim

iyi çalışmalar