Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

excel grafikleri

setas06

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle iyi günler
Excel de yapılmış istatistik grafiklerini indesign sayfasına copy paste ettiğimde resim olarak yapıştırıyor. başka bir dökümanda görmüştüm grafik üzerine (renklerine Falan sutun sutun ayrılıyor) indesign sayfasında da müdalale edibiliyor . böyle olması için nasıl kopyalamam veya ne yapmam gerekir. Resim olarak değilde grafik olarak kopyalamak istiyorum teşekkürler

Benzer konular

eensar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
place (yerleştir), bunu deneyebilirsin, istenilen hücre aralığını seçme imkanı da veriyor

setas06

🌱Yeni Üye🌱
onu denedim sayfadaki taployu getiriyor ama o tablonun grafiğini getirmiyor

eensar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hımm şuan yapmadığım fakat düşündüğüm bir yol, adobe illustrator programında grafikleri düzenleyip şekillendirip çekebilmek. Fakat çekildikten sonra indesign içindeki tabloda rakamlarla oynandığında şekil değişirmi bilmiyorum. Denemek gerek.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
önce illustratore yapıştırın. oraya vektörel olarak direkt excel tablonun aynısını alır. burdan yazıları convert edip indesign a alabilirsiniz. sonuç sorunsuz olacaktır. convert etmeseniz de olur ama ben hep convertliyorum ne olur ne olmaz kayma yapmasın diye:)

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
önce corele yapıştırın ordan yazıları convert etmeden pdf yapın onu illustratorda açın. onu kopyalayıp in designa aktarırısanız istediğiniz sonucu alırsınız kanısındayım.

yada 2 ci yol olarak excelden convertsiz pdf yapıp illustratorda açın. onu in designa aktarın.